Cand ma fac MARE, cu Ema si Eric

29 February 2020
Saturday, 11:00
"Odeon" Cinema
150180 lei
Add to Favorites

 

Piesa de teatru „Când mă fac MARE, cu Ema și Eric” este jucată de Anca Grosu și Ioana Rizea, adică Trupa „Sufletos” din București.


În spectacol, cei doi pofticioși, Ema și Eric, explorează împreună, în stilul lor caraghios și sincer, tot felul de meserii, principii de viață legate de adevăr și compasiune, află despre campaniile umanitare și de ce sunt ele importante, discută despre adaptarea Emei la școală, printre copii care uneori râd de ea sau o mai împing.

Sunt multe momente haioase, melodii compuse și interpretate de Anca Grosu, iar copiii vor fi invitați să facă mișcare și să se gândească și ei la meserii și valori.


Spectacolul durează 45 de minute și este destinat copiilor peste 3 ani (dar pot participa și cei mai mici, normal).
La final, puteți achiziționa toate cărțile Ioanei Chicet-Macoveiciuc, la prețuri speciale, inclusiv cartea „Când mă fac MARE”, care include un semn de ușă cadou, scris chiar de Ema. Veți găsi la preț special la lansare și noul roman despre vindecare, „Semn că te am”, și recent lansata carte pentru copii „Mami și tati se poartă ciudat”. Autoarea cărților, care va fi și ea prezentă la spectacol,  vă așteaptă la final pentru poze și autografe.

 

Copiii sub 2 ani nu plătesc și pot fi ținuți în brațe (neavând loc alocat).

Spectacolul începe la 11.00, vă rugăm să nu întârziați!