VIN.MUZICĂ.AROME LOCALE
Pe 25 aprilie, te așteptăm la o seară memorabilă cu muzică LIVE susținută de Călin Ganea și un preparat cu adevărat inedit – vedeta serii va fi… struțul!
Gătit într-o manieră specială care îmbină rafinamentul cu savoarea autentică, 6 poziții vor fi acompaniate de vinurile selecte de la Equinox, alese pentru a completa perfect experiența culinară.
25 aprilie 2025
Ora 19:00
Bilet - 1400 MDLper persoană
Fă o rezervare printr-un mesaj privat sau apeleaza: +373 62 122 221
WINE.MUSIC.LOCAL FLAVORS
On April 25, we are waiting for you for a memorable evening with LIVE music performed by Călin Ganea and a truly unique dish – the star of the evening will be… ostrich!
Cooked in a special manner that combines refinement with authentic flavor, 6 positions will be accompanied by select wines from Equinox, chosen to perfectly complete the culinary experience.
April 25
Time 19:00
Ticket - 1400 MDL
Make a reservation via private message or call: +373 62 122 221
MENU
APPERITIVE
Carpaccio de vită cu dovlecei și ulei de cânepă, servit cu gel de urzici
Beef carpaccio with zucchini and hemp oil, served with nettle gel
Equinox Rară Neagră
COLD STARTERS
Salată de primăvară cu sorbet din roșii și cașcaval caramelizat
Spring salad with tomato sorbet and caramelized cheese
Equinox 5 ELEMENTE alb
WARM STARTERS
Gogoși cu crap și sos de porumb cu icre de știucă
Carp-filled doughnuts with corn sauce and pike roe
Equinox Fetească Neagră
SORBET
Sorbet din piersici cu polen
Peach sorbet with bee pollen
MAIN COURSE
Pulpă de struț gătită timp de 36 de ore, cu cremă de ciuperci și trufe de primăvară
36-hour slow-cooked ostrich leg with mushroom cream and spring truffles
Equinox 5 ELEMENTE Negru
DESSERT
”Mai dulce decât mierea”
”Sweeter than honey”