CINA de CRĂCIUN la BERD`S AROME LOCALE | MUZICĂ LIVE | VINARIA DIN VALE | Chef Alexei

CINA de CRĂCIUN la BERD`S AROME LOCALE | MUZICĂ LIVE | VINARIA DIN VALE | Chef Alexei

25 December
Wednesday 19:00
BERD`S Restaurant Arome Locale
2500 lei
Add to favorites

Vă invităm să vă alăturați nouă pentru o seară magică de Crăciun, pe 25 Decembrie 2024, la orele 19:00, la Restaurantul Berd's Arome Locale. Această ocazie specială este organizată în parteneriat cu Vinăria din Vale, iar somelierul nostru va fi la dispoziția dumneavoastră pentru a vă consulta pe parcursul cinei, asigurându-se că fiecare pahar de vin completează perfect rafinamentul mâncărurilor servite.

Detalii Eveniment

  • Data: 25 Decembrie 2024

  • Ora: 19:00

  • Partener: Vinăria din Vale

  • Preț: 2500 lei

Reduceri pentru Copii
  • Copii 0-6 ani: intrare gratuită

  • Copii 7-12 ani: 50% reducere

  • Copii 13-17 ani: 20% reducere

Atmosfera Festivă

Ne vom bucura de o atmosferă festivă, creată de colindători și muzică instrumentală LIVE, care vor face ca această seară să fie cu adevărat specială. Este o oportunitate perfectă de a petrece timp alături de cei dragi și de a experimenta magia Crăciunului într-un cadru elegant și plin de căldură.

Surprize și Cadouri

Pe lângă deliciile culinare și vinurile alese, am pregătit și cadouri surpriză pentru oaspeții noștri dragi. Promitem o experiență de neuitat, care va rămâne în inimile tuturor celor prezenți.

Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună această sărbătoare minunată!

Cu prietenie,
Echipa Restaurantului Berd's Arome Locale
Rezervări: 062122221

MENU

COLD STARTERS
Rillette de somon cu jeleu din migdale și icre roșii
Salmon rillette with almond jelly and red caviar
Rara Neagră spumant brut rose

WARM STARTERS
Soufflé din ficat de pui cu gel de cătină și tei
Chicken liver soufflé with sea buckthorn and linden gel
Viorica sec alb

HOT STARTERS
Prepeliță cu ciuperci albe și sos de trufe
Quail with white mushrooms and truffle sauce
Chardonnay sec alb

ENTREME
Sorbet din măceș
Rosehip sorbet

MAIN COURSE
Filet mignon cu batat copt și sos din prune uscate
Filet mignon with baked sweet potato and dried plum sauce
Fetească Neagră sec roșu

DESSERT
Tartă cu cătină, ciocolată albă și dulceață de trandafir
Tart with sea buckthorn, white chocolate, and rose jam
Sorginte semi-dry rosé