CONCERT AKORD MILANO

CONCERT AKORD MILANO

2 March
Saturday 18:00
Teatro Pime, Milano, Italia
1300 lei
Add to favorites

Cea mai solicitată trupă pop din Republica Moldova – AKORD organizează, în premieră pentru Europa, concertul solo “Cine-i soarele tău”. Carismaticii și talentații artiști Igor Sîrbu și Eduard Malareu vor concerta, pe 02 martie 2024, în metropola italiană Milano. La concert sunt așteptați peste 500 de spectatori nu doar din Italia, ci și din orașele învecinate din Franța, Belgia, Austria și Germania.

AKORD va prezenta publicului întregul său palmares de hituri adorate de diaspora moldo-română. Astfel, spectatorii vor vibra pe ritmul melodiilor deja îndrăgite ale AKORD-ului, precum vor audia, în premieră, mai multe piese noi. Băieții vor aduce cu ei în concert atmosfera soarelui, a primăverii și a “Mărțișorului - 2024”, dar și a dorului de casă și de țară. Toate se vor încinge muzical și vor culmina cu - Hora Dorului. Seara va continua cu prezentarea Albumului cu TOP - 10 cele mai îndrăgite piese, cu o sedință foto și autografe.

AKORD te asteaptă cu drag împreună cu prietenii pe 2 martie la Milano, la concert, să cânți, să dansezi și să te întâlnești cu multă lume bună și, la final să răspunzi: cine-i soarele tău?