Concert pe întuneric | Introspecție

Concert pe întuneric | Introspecție

24 February
Saturday 19:00
Organ Hall
100–300 lei
Add to favorites

INTROSPECȚIE, introspecții, s. f. Observare și interpretare a propriilor stări și dispoziții mentale și emoționale; autoobservare. – Din fr. introspection. sursa: DEX '09 (2009)

 

Acesta este motto-ul concertului pe întuneric din acest an. Galopând între serviciu și casă, între magazine și întâlniri cu prietenii, înotând în notificări, anunțuri, reclame și multă multă informație uităm să observăm cum ne simțim. 

 

Ce fac visele noastre? scopurile noastre? am uitat de ele? le-am lăsat pe planul doi fiindcă rutina cotidiană ne-a ocupat toată energia?

 

Sugestia noastră este să meditați. Dacă vă permite programul, plecați într-o vacanță și lăsați telefonul în geantă, observați și vă auto observați, ce simțiți? 

 

Iar dacă vacanța mai trebuie să aștepte, oferiți-vă 2 ore pentru meditație. Seara, pe 24 Februarie, lăsați telefonul pe mod avion și bucurați-vă de muzică fantastic de frumoasă cântată la pian și lăsați gândurile să zboare. 

 

Programul muzical face și el o călătorie prin stări și prin istorie, de la Bach, Rameau până la Chopin, Debussy și Glass. 

 

Mulțumiri speciale comunității de Patreon, care în continuare ne susține, lunar, cu mici și mari donații! Mulțumim!!! patreon.com/moldo_crescendo

 

Namaste!