Cooking and Charity cu nutriționist certificat și psiholog, Olga Odobescu

Cooking and Charity cu nutriționist certificat și psiholog, Olga Odobescu

10 April 2021
Saturday 10:00
250 lei
Add to favorites

Cooking and Charity este un eveniment caritabil și face parte dintr-o serie de evenimente cu genericul „Health and Care”. În cadrul acestuia veți avea ocazia să gătiți alături de familia Dvs și nutriționist certificat - muffinuri cu morcov, o rețetă gustoasă și sănătoasă. Totul ce este necesar să faceți – este să vă conectați la ora indicată la masterclass, de restul vom avea grijă noi, inclusiv de setul de produse, care va fi livrat la domiciliu.

Evenimentul este organizat de Hospices of Hope Moldova în sprijinul persoanelor care suferă de cancer sau alte maladii încurabile aflate în stadiul avansat, progresiv sau cu prognostic limitat de viață.

Hospices of Hope Moldova este organizație de caritate care dezvoltă și sprijină serviciile gratuite de îngrijire paliativă din Republica Moldova. Beneficiarii noștri sunt peste 200 de copii și adulți care se află în stadiu terminal de boală și au nevoie de îngrijire medicamentoasă, socială și psiho-emoțională. Activitatea organizației are drept scop colectarea fondurilor necesare pentru cele 4 echipe mobile din Soroca, Orhei, Taraclia și Ocnița să poată continua vizitele săptămânale la beneficiarii noștri.