Curs: Contabilitate + 1C pentru începători

Curs: Contabilitate + 1C pentru începători

18 October 2021
Monday 18:30
4200 lei
Add to favorites

Contabilitatea este și a fost din totdeauna un domeniu necesar tuturor. Fie că ai decis să îți schimbi profesia, ești administrator de companie sau, pur și simplu, îți dorești să antrenezi „mușchii creierului”. Cunoștințele îți vor fi oportune pentru acționa mai conștient și a lua decizii optime atât în viața personală, cât și la job sau în propria companie.


Îți sugerez să începi acum chiar de la tine de acasă. Tot de ce ai nevoie este un dispozitiv conectat la internet și motivație!


PROACTIVE a adaptat un program complex și practic, bazat pe un studiu de caz, care presupune să deschizi o companie și să ții evidența contabilă a acesteia.
Ce poate fi mai concret de atât? Probabil, doar materialul care este un manual cu exemple practice și dezvoltat în formă de ghid, care să te ajute în munca ta de zi cu zi, încă mult timp după curs.

 

Programul este compus din două module:
 Modulul 1. ”Bazele contabilității” - pentru că este un modul mai teoretic, în care te inițiezi în domeniul contabilității. Scopul acestui modul este să te inițiezi cu termenii din contabilitate, planul de conturi, elementele contabile, sistemul fiscal și raportarea financiară a entității.
 Modulul 2. ”Contabilitate + Programul 1C: studiu de caz” – acest modul este construit în baza unui studiu de caz concret, vei face toate operațiunile contabile, de la deschiderea companiei și evidența contabilității pe tot parcursul anului până la taxe, impozite și dări de seamă.

Pe tot parcursul studiului înveți modul de utilizare al programului 1C pentru ținerea automatizată a contabilității, prin crearea unei baze de date, introducerea informației primare și, în final, vei putea genera documente primare, registre contabile și Situații financiare.

 

Aplicarea practică a programului 1C: Contabilitate, versiunea 8.3”:
- Introducerea datelor permanente, variabile, convențional constante ale entității în program;
- Introducerea în program a documentelor aferente operațiunilor de intrare, calcul amortizare și ieșire a imobilizărilor corporale și necorporale;
- Perfectarea documentelor aferente operațiunilor de procurare, casare și comercializare a stocurilor în program: facturi fiscale, bonuri de intrare, bonuri de ieșire, acte de achiziție; crearea Registrului de procurare și a Registrului de livrare ale entității;
- Operarea cu mecanismul de înregistrare a evidenței numerarului și a operațiilor cu titularii de avans în program: perfectare a documentelor de casă; generarea Registrului de casă a entității; perfectarea ordinelor de plată, extrasului de cont;
- Perfectarea documentelor de evidență a retribuirii muncii în 1C și operarea cu formulele contabile aferente; crearea Registrului de evidență a retribuirii muncii al entității;
- Generarea dărilor de seamă fiscală și a Situațiilor financiare

 

     Avantajele participării:
- Material sub formă de ghid, îl utilizezi și la job
- Primești certificat de absolvire
- Practica în 1C online
- Doar ore și cazuri practice
- Recomandăm loc de muncă

 

Cursul care în doar 2,5 luni, te face un contabil eficient!
VREI O CARIERĂ FRUMOASĂ, PROFITABILĂ ȘI DE VIITOR ? APLICĂ LA ACEST CURS!
VREI SĂ PROSPERE AFACEREA TA ? APLICĂ LA ACEST CURS!

 

Când începem? 18 Octombrie

Grafic lecții:
Luni, miercuri și vineri
17:30 - 20:30