Curs Marketing Strategic: de la zero la rezultat

11 February 2019
Monday, 18:30
revenim cu detalii..
3880 lei
Add to Favorites

Curs Marketing Strategic: de la zero la rezultat. 

Dacă vei participa la acest curs vei afla:


- Cum evităm cele mai mari greșeli în marketing? Stabilirea corectă a obiectivelor în afacere. Obiective marketing. Tipuri de obiective. Cum calculăm ce rezultate avem la moment din marketing-ul aplicat? Metoda de implementare obiectivelor SMART.

- Customer Journey Map (CJM) - instrument pentru stabilirea obiectivelor de marketing. Cum construim un CJM. Ce probleme întâmpinăm. Ce platforme utilizăm pentru a construi un CJM.

- Totul începe de la site. Cum facem un site în structura CJM. Cum trebuie să arate un site în 2019? Cum putem mări conversia pe site? De ce trebuie să urmărim concurenții? Ce instrumente folosim pentru analiză competitivă în marketing?

- Organic sau Ads. Cum creem un content eficient? Elaborarea unui plan media de marketing. Care sunt tendințele pentru content marketing? Cum stabilim KPI? Plan de promovare. Buget marketing.

- Publicitatea țintită și importanța rețelelor sociale. Când ele sunt necesare pentru afacerea noastră. Tipuri de trafic: rece, cald și retargeting. KPI pentru reclame, plan media. PR-ul și branding-ul personal.

Cursul va începe de 11 februarie și se va desfășura luni-joi în 18 ore ( 5 întâlniri a câte 3 ore)
11.02 - 18.02 - 21.02 - 25.02 - 28.02 
Orar: 18.30- 21.30 

Investiția ta: 

199 euro, după 3 februarie 2019.