De vorbă cu Emma noiembrie 2021

De vorbă cu Emma noiembrie 2021

9 November 2021
Tuesday 19:00
Geneza Art Theater
200–300 lei
Add to favorites

Noi reguli de acces la eveniment:

Începând cu 11 septembrie 2021, persoanele de la 18 ani vor avea acces la evenimentele în aer liber, festivaluri, în sălile de spectacole, concerte, precum și în cluburile de noapte cu unul din următoarele documente:  

- certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;  

-  rezultatul negativ al unui test RT-PCR făcut cu cel mult 72 de ore înainte;  

- rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; 

- concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) de la îmbolnăvire sau un act confirmativ de prezența a anticorpilor anti-COVlD-19. Actul confirmativ este valabil pe durata perioadei de 90 zile din data efectuării investigației. 

 

Durata spectacolului:  1h 30 min

 

Noi, oamenii, înțelegem pe alții doar atunci când am trăit o istorie asemănătoare cu a lor.  Probabil una dintre cele mai bine vândute cărți a anului 2015 în Republica Moldova, "De vorbă cu Emma", vine în fața fanilor prezentată într-o formă nouă de artă- teatrul! 

Dacă încă nu ați citit cartea, sau ați citit-o și v-a impresionat, atunci trebuie să fiți prezenți la Teatrul Studio Geneza Art, unde va fi prezentat spectacolului "De vorbă cu Emma" după texte de Vitali Cipileaga și în regia Danielei Burlaca.
 
Fie că ești femeie și o înțelegi, fie că ești bărbat și cauți calea spre inima ei, ai nevoie de răspunsuri. Le găsești în dialoguri și printre rândurile scrise de el sau trăite de ea. Până la urmă, poți fi chiar tu Emma, cu experiențele și poveștile tale de dragoste.
 
*** Este permisa intrarea la eveniment doar cu biletul in forma printata !!! ***