Dialogul Diversității Culturale

Dialogul Diversității Culturale

22 June
Saturday 16:00
New Acropolis Republica Moldova
Add to favorites

Vă invităm la DIALOGUL DIVERSITĂȚII CULTURALE, un eveniment filosofic dedicat Zilei Internaționale a Diversității Culturale! Sub imperativul motoului nostru ”prin diversitate, către unitate”, școala noastră de filosofie aduce încă o dată în atenția publicul idei nemuritoare pline de înțelepciune care se regăsesc în toate culturile și civilizațiile, și care pot fi și azi utile pentru o viață mai bună și o lume mai bună.

Ne bucurăm să avem invitați speciali care vor aduce perspective unice și valoroase acestui eveniment.


Refanaharivola Elisoa Cynthia
– tânăra din Madagascar care locuiește de mai mulți ani în Republica Moldova. Vorbind fluent limba română și depășind numeroase provocări, Cynthia ne va împărtăși experiențele sale din Madagascar și valorile care au ajutat-o să își construiască un destin demn de o carte.”Moldoveanca din Madagascar” după cum este cunoscută în Republica Moldova Cynthia, e de asemenea  pasionată de literatură, dar și de muzică fiind foarte cunoscută și peste hotare datorită participării la concursul ”Vocea României”.

 

Silvia Chirila – muzeograf, artist plastic și totodată adevărată promotoare a culturii Cucuteni. Artistă înflăcărată, Silvia creează lucrări impresionante în stil cucutenian și ne va vorbi despre bogata cultură a acestei civilizații și valorile fundamentale care îi definesc identitatea.

 

În cadrul acestui dialog, vom explora importanța valorilor și atemporalitatea lor. Vom discuta despre necesitatea de a dezvolta un sistem de valori interioare care să ne ghideze în viață și să ne conducă spre o lume mai bună.

La final vom face un exercițiu practic prin care vom identifica cum să întâlnim și să recunoaștem valorile noastre interioare și cum să le căutăm, pentru a ajunge la propria fericire.

Pentri a participa completați formularul: https://forms.gle/6TGbkFgkua4KPc9z9


Locația 
 New Acropolis Republica Moldova, Chișinău, str. Armenească nr. 81

Data      22.06.24

Ora        16:00

Preț       Gratuit ( Vom aprecia mult donațiile, dorim să mobilăm sala de pictură a ONG-ului)

Detalii   067143456 Cristina - responsabilă de interacțiunea cu publicul și promovare în rețele sociale.

 -----------------------------------

 Dacă doriți să aflați mai multe despre New Acropolis Republica Moldova, evenimentele pe care le organizăm, accesați pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/CentrulCulturalNewAcropolisMoldova?mibextid=2JQ9oc