Doneaza pentru Marius

31 January 2017
Tuesday, 18:00
505000 lei
Add to Favorites

Doneaza pentru Marius

 

   Cosmarul lui Marius a inceput pe 13 august 2015, cind, intr-o clipa de neatentie a baut solutie concentrata de cistotel. In timpul pina Elena, mama lui care il creste, a ajuns la spital, substanta i-a ars copilasilul de doar 2 anisori tot esofagul.

 

   Diagnoza medicilor a fost ina crunta: stenoza postcaustica de esofag. Marius a fost supus unei interventii in urma careia ia fost fixata gastrostoma prin care se alimenteaza pina in prezent. Acest copil se ofileste.. ca o floare fara apa...

 

   Marius cintareste la moment 8 kg (pe 26 aprilie 2016 a implinit 3 ani) si sufera de malnutritie severa. Este atit de slabit ca nu mai poate merge, petrecindu-si ziua in pat.

 

Doneaza pentru Marius

 

 Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, Marius azburat la o clinica din Istanbul unde a fost supus la 4 interventii chirurgicale de restabilire a esofagului. Copilul mai are nevoie de inca citeva proceduri de dilatare mecanica a esofagului si de ingrijire foarte si foarte atenta. Din pacate, toate eforturile care au fost pina acum facute se reduc la 0 din cauza neglijentei mamei care pur si simplu nu are grija de copil si ii supune viata riscului.

 

Doneaza pentru Marius

 

 La 3.5 ani, Marius cintareste 8 kg si e foarte slabit. Impreuna putem sa il ajutam pe Marius is surioara lui de 1.5 ani sa aiba o viata frumoasa.

 

Diagnoza lui Marius este una care va necesita tratament inca mult timp. Pina la 25 ani, cind organismul se opreste sa creasca, Marius va trebui sa faca dilatari de esofag si inca minim un an sa se alimenteze prin gastrostoma. Luind in consideratie faptul ca in ultima luna, datorita alimentarii cu laptele special Frebini, Marius a adaugat 2 kg si are acum 11 kg (3.5 ani), s-a luat decizia (impreuna cu doctorii de la IMC), ca vineri, 21 octombrie, sa se faca ultima dilatare la Istanbul (a 4-a la numar), la care va asista si medicul endoscopist Victor Rascov, care il cureaza pe Marius la IMC. Medicul va face schim de experienta si astfel ne asiguram ca Marius, dar si alti copii, vor beneficia de aceiasi calitate a interventiilor si la Chisinau.
Intre timp continuam alentatia cu lapte specializat prin gastrostoma, tratamentul medicamentos, si tinem pumnii pentru Marius.

 

Doneaza pentru Marius

 

Persoana de contact CRISTINA MASTAC>>>    ( 069939897 )