ECUAȚII AMOROASE de Aldo LO CASTRO  23.12.2023

ECUAȚII AMOROASE de Aldo LO CASTRO 23.12.2023

80–200 lei
Add to favorites

PREMIERA 08.12.2022

Patru femei sunt convocate urgent, printr-o telegramă, la întâlnirea cu bărbatul iubit, Marco Anselmi. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o revedere romantică se transformă într-o farsă cu accente dramatice, devenind o glumă tragică, într-un prolog şi un epilog. Două soții, o logodnică și o iubită cu perspective serioase la căsătorie descoperă că cel pe care îl credeau fidel le era, de fapt, „fidel” tuturor patru în același timp, fără ca ele să aibă habar una de cealaltă.

În vila pe care fiecare dintre ele o credea acasă, au surpriza să fie întâmpinate doar de mucalitul majordom Carlo, care, în lipsa stăpânului său cu viață secretă „cvadruplă”, este obligat să preia oficiile de gazdă și să facă față asalturilor furibunde ale unor femei trădate.

Temperamentala Clelia, logodnica pătimașă, Stefania, soţia „cu vechime” (urmau să împlinească un an de căsnicie), Amanda, proaspăt măritată de o săptămână, şi tânăra Marisa se transformă din rivale în aliate, fiind gata să-l facă „să moară de atâta dragoste” pe Marco.

Scriitorul Aldo Lo Castro construiește în Tango, monsieur? o comedie cinică despre relații, căsnicie şi despre cum prea multă iubire poate, într-adevăr, ucide. Totul pe fondul unor schimburi de replici pline de haz, al unor qui-pro-quo-uri irezistibile şi al unor situații comice istețe, în care umorul este învăluit în ironie.

Durata spectacolului: 100 MIN

Un spectacol de  Mihai PANAITESCU
 
Spectacol 14+
 
Distribuția:
 
Carlo Spinelli Viorel CORNESCU
Clelia di Benedetto Natalia CARAMAN
Amanda Marini Nadejda CRÎLOV
Stefania Florio Ludmila GHEORGHIȚĂ
Marisa Pitti Ira CAZAC
Marco Anselmi Roman MALAI
Notarul Eugeniu MATCOVSCHI
 
Durata 1h 40 min.
 
Accesul de la 14 ani