Festivalul Culorilor Darwin 2017

Festivalul Culorilor Darwin 2017

9 September 2017
Saturday 16:00
PMAN
250–400 lei
Add to favorites

Emoții, Culori și un Line-Up incendiar: ce ne așteaptă la Festivalul Culorilor Darwin 2017

Pe 9 septembrie, Piața Marii Adunări Naționale va găzdui Festivalul Culorilor Darwin. Un eveniment unic, cu mii de fani, DJ mondiali, o scenă grandioasă și cel mai important - pudră neon!

Echipa Darwin va transforma Chișinăul în cea mai colorată arenă de dans din țară. În 2017 au fost implicați arhitecți, ingineri, ilustratori și o echipă tehnică ireproșabilă. Te așteaptă o scenă imensă de 28 de metri, jocuri de lumini și sute de mii de particule colorate în jur.

Programul va fi divers, iar sunetul variat. De la trap și EDM, la crunk, future bass și progressive house! Intră într-un ocean de culori și emoții, alături de Darwin, prietenii tăi și Ferreck Dawn, Manuel Riva, Formal One, Alexander, Invaders, și desigur legendarul Fedde le Grand!

În arena Festivalului te așteaptă: 2 zone de relaxare, 2 zone cu selfie boxuri, 3 zone food&drinks, cu apă, cafea, bere, energizante, gustări și o nouă surpriză - burgere de la Barbar!

Ca și-n anii precedenți, ți-am pregătit tone de pudră Holi Gulal ca să nu rămână loc necolorat în distracția anului. În 2017, vom testa pudra neon, la doar 30 de lei plicul, ca și pudra obișnuită, care va fi disponibilă la toate corturile Darwin în ziua evenimentului. Pudra colorată Holi este 100% naturală. Conține 99,5% făină de porumb și 0,50% culori comestibile.

Pudra a fost testată în Centrul Național de Sănătate Publică. Este un produs cosmetic non-toxic, antialergic și care oferă un contrast maxim de culoare, pentru ca experiența ta la Festivalul Culorilor Darwin să rămână de neuitat!

Apropo, Darwin și Partenerul General al evenimentului – compania Samsung, pun la bătaie o tombolă prin care poți câștiga un Samsung Galaxy S8. Alege biletul care te reprezintă aici: festival.darwin.md, înregistrează codul pe pagină, participă la festival și câștigă în timp ce te distrezi!

Prețuri bilete:

1. Music Lover care nu include pudră, însă o ”tonă” de distracție la festival, iar pudra #Neon poate fi cumpărată pe loc la doar 30 lei.

2. FCD Fan care include 3 plicuri de pudră, ca să colorezi toți prietenii de sus până jos și ca să faci cele mai cool selfie cu hashtagul #FCD2017.

3. Our Bro & Sista care include 4 plicuri de pudră pentru battle, un energizant Red Bull sau Coca Cola pentru reload cu energie și o brățară Neon.

4. Powder Maniak care include 8 plicuri de pudră #GodMode, un energizant Red Bull sau Coca Cola pentru #PartyAllDayLong și o brățară Neon.

* Copiii pina la 8 ani nu pot participa la eveniment.

Bilete pe iticket.md