FuckUp Nights Moldova Vol.III

26 January
Friday, 19:00
Karaoke Concert Hall Atrium
250400 lei
Add to Favorites

Oooo da! Am făcut asta în sfârșit! Am ales locul desfășurării și data celui de al treilea FuckUp Night fuckup.md.  

De data asta am ales un karaoke spațios (cel mai spațios din Chișinău), la care vei putea sta la masă sau la bar, dar și îți vei putea continua petrecerea chiar și după eveniment, chiar acolo pe loc, rezervându-ți o masă pentru tine și prietenii tăi. ! 

Evenimentul va avea loc pe data de 26 ianuarie a noului an. Deci, te rog să o rezervi pentru a asculta 4 povești noi despre failurile altor 4 persoane cunoscute din Chișinău.  


Speakerii ediției nr. III:  

*ARTUR SUHIH. Producător. Din nefericire pentru sine însuși nu știe să cânte. Spre fericire pentru ceilalți locuitori ai Chișinăului, complexează din aceast motiv și compensează asta prin concertele supertari pe care le organizează. De exemplu, recentul concert al LP. În `96 a reușit să convingă formația “ДДТ” să vină fără să le plătească vreun avans, deși promisiunea și-a îndeplinit-o și le-a plătit după concert. Se zice că e în stare să parcurgă distanța Chișinău-Odesa dus-întors cu bicicleta.  

*ANDREI CRIGAN. Antreprenor. A condus Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova. Promovează profesionist exporturile moldovenești. Vorbește puțin, face mult, după care din nou vorbește puțin. Întotdeauna serios și pare că nu zâmbește niciodată. Dar, de fapt, el își ascunde zâmbetul în spatele bărbii.  

*ANATOLY EVDOKIMOV. Antreprenor și actor. Portalul creat de el (LUUK) a fost desemnat drept cea mai bună aplicație de 8 martie în magazinul App Store de pe piața rusească. Trăiește la Moscova, lucrează la Londra. Sau invers. Zboară mult. Mai ales cu parașuta. După ce a citit descrierea evenimentului nostru, a zis că „E chiar despre mine…!”  

Suntem siguri că știi despre ce eveniment vorbim, dar dacă totuși s-a întâmplat că ai ratat momentul, atunci trebuie să citești asta: mișcarea apărută în 2012 în Mexico s-a extins în 252 de orașe din întreaga lumea și a ajuns și până la Chișinău. 4 speakeri de succes povestesc foarte deschis despre fuckup-urile pe care le-au trăit. Fiecare dintre ei are 10 minute ca să-și povestească istoria, după care răspunde la întrebările din sală. Noi între timp îi ascultăm, gustăm bere craft, ne distrăm cu prietenii și simțim din plin vinerea!  

Cum au fost cele două ediții trecute, vezi în fotografii aici pe pagină. Iar dacă deja ai decis că nu poți rata acest eveniment, sună la numărul 079049954 și solicită bilete. Apropo, nu tărăgăna decizia, pentru că 40% din bilete deja le-am vândut, deși nu aveam data și locul concret. Mai mult, la ediția anterioară le-am refuzat tuturor care au solicitat bilete în ultima săptâmână, pentru că nu am mai avut locuri. Decide acum!  

Încă ceva. Prețul biletelor a rămas același. Vii singur - 250 de lei, vii cu un prieten - 400 pentru ambii fuckup.md.