FUEGO - DU-MĂ ÎN MOLDOVA MEA!

FUEGO - DU-MĂ ÎN MOLDOVA MEA!

250–1000 lei
Add to favorites

CONCERT EXTRAORDINAR ”DU-MĂ ÎN MOLDOVA MEA!” – PAUL SURUGIU FUEGO ȘI ORCHESTRA FRAȚILOR ADVAHOV

Mare eveniment mare se anunță la Chișinău toamna aceasta. Îndrăgitul artist român Paul Surugiu FUEGO, devenit în anul 2012 ”Artist al Poporului Republicii Moldova”, prin decret prezidențial,  va susține pe 7 și 8 noiembrie 2024, la Palatul Național ”Nicolae Sulac” din Chișinău, super concertul ”Du-mă în Moldova mea!”, alături de Orchestra Fraților Advahov.

Show-ul va fi unul captivant, cu sonorități diverse, din tot spațiul românesc, văzându-l pe Fuego așa cum publicul de la Chișinău nu l-a văzut niciodată, în costume autentice din mai multe zone ale României, cântând și parte din cele mai frumoase cântece populare ale Basarabiei, dar și folclor autentic din multele regiuni românești, precum și multe alte surprize la care nimeni nu se așteaptă. Va o explozie de energie, de culoare, de veselie, diversitate, oferindu-vă în dar, alături de Orchestra Fraților Advahov, instrumentiști de seamă, un regal folcloric, un spectacol al diversității muzicale.

Invitații speciali ai artistului Fuego, care vor cânta cu el în duet, alături de Orchestra Fraților Advahov sunt și legende ale scenei basarabene, dar și tinere talente – Mihai Ciobanu, Nicolae și Isidor Glib, Maria Iliuț și Ansamblul ”Crenguță de Iederă”, Zinaida Bolboceanu, Stela Botez și revelația Moldovei, carismaticul GABRIEL NEBUNU! De asemenea, alături de ei, pe scenă, ca ansamblu de dans, vor fi acompaniați de Ansamblul de dans popular ”HORA MARE”, coregraf Denis Gînga! Nu ratați așadar, un eveniment de anvergură, care marchează și 25 de ani de când Paul Surugiu Fuego, pe care-l puteți vedea în fiecare sâmbătă de la ora 21.00, la TVR Moldova și duminica, de la 15.00, la TVR 2, a debutat pe scena din Basarabia!