HR Networking 2017

9 February 2017
Thursday, 17:30
Europa Hotel, str. Vasile Lupu 16
100150 lei
Add to Favorites

 HR Networking 2017

 

Start HR Networking 2017 cu genericul: Angajează.Dezvoltă.Motivează!
 
HR Networking revine într-un nou format: schimb de experiență cu invitați practicieni, care activează în Organizațiile din R. Moldova.
 
Joi, 9 februarie, ora 17:30, dăm startul HR Networking 2017 cu Genericul „Angajează. Dezvoltă. Motivează” alături de 3 speakeri practicieni.
 
Locația: Europa Hotel, Strada Vasile Lupu 16, Chișinău, Moldova
 
 
Scopul HR Networking este de a face schimb de experiență și transfer de bune practici între Profesioniștii HR din R. Moldova. Astfel, fiecare Speaker va veni cu un punct de vedere și o relatare a experienței proprii în ceea ce privește una din temele: Angajează, Dezvoltă, Motivează! Participanții vor avea ocazia să pună întrebări și să extragă idei și soluții pentru a le putea implementa în activitatea proprie.
 
Prin acest eveniment vă aducem exemple de bune practici în 3 subdomenii HR:
 
1. Angajarea celor mai potrivite persoane
 
2. Dezvoltarea echipelor performante
 
3. Motivarea personalului
 
Speakeri:
 
Ștefan Popov ne va vorbi despre Motivare. Preşedintele Centrului de Investigaţii în Ştiinţe Sociale. Psiholog organizaţional şi consultant HR cu 6 ani experienţă. Colaborator ştiinţific al profesorului olandez Geert Hofstede (psihosociolog la Universiteit Maastricht şi cercetăror HR la IBM). Autorul cărţii "Sinergie Socială". Alte date despre Ștefan Popov pot fi accesate aici: http://stefan-popov.ascending.md/index.php/despre-stefan-popov
 
Ina Burciu se va împărtăși cu experiența la tema Dezvoltarea Personalului Manager resurse umane cu peste 8 ani experiență în domeniu. Experiență în finanțe, achiziții și management, în compaii precum: ARIA, Linella SRL, Tucano Coffee si alte companii din sectoarele B2C și B2B. Specialist în coaching, certificat de Isaac Pintosevich Systems / KIEV
 
Olesea Vascan va vorbi despre Angajarea persoanei potrivite. 5 ani Experiență în Managementul Resurselor Umane. Specialist în Angajarea, Dezvoltarea și Motivarea personalului. Fondator Recruiter's CLUB. Business Trainer Certificat. HR Trainer În cadrul Școlii Recruiter-ului.
 
 
Contribuția organizatorică: 150 Lei
 
Pentru Membrii Recruiter's CLUB - 100 Lei
 
Credem că construirea unui proces eficient de schimb de experiență și transfer de bune practici în domeniul managementului resurselor umane este cheia către crearea inovațiilor în HR. Aceasta favorizează direct creșterea performanțelor financiare a companiilor și accesul tuturor persoanelor angajate în activitate la o viață mai bună.
 
Avantajele participării la eveniment:
 
- Acces la platforma profesională pentru schimb de bune practici între profesioniștii de resurse umane din R. Moldova;
 
- Continuitate și valoare, prin utilizarea metodei de învăţare bazată pe dialog şi schimb de experienţă;
 
- Oportunităţi personalizate de acces şi împărtăşire a cunostinţelor;
 
- Identificarea de noi tendinţe şi facilitarea dezvoltării de noi contacte şi colaborări.
 
Vă așteptăm cu drag!