JMD PRO: Book III, dreptul intereselor egoiste – conferință de drept civil

JMD PRO: Book III, dreptul intereselor egoiste – conferință de drept civil

4 November 2022
Friday 10:00
Facultatea de Drept, USM, auditoriul 119
440 lei
Add to favorites

JMD Pro – Book III, dreptul intereselor egoiste – conferință de drept civil, este a treia conferință de drept civil dedicată practicienilor organizată de JURIDICE MOLDOVA. În acest an, JMD propune spre discuții probleme practice care au tangențe cu cartea a III-a din Codul civil – Obligațiile. Printre speakeri se numără avocați, judecători, profesori universitari, administratori de insolvabilitate, arbitri și administratori de insolvabilitate.

Invitatul special al acestei conferințe este Av. Florentin Țuca, unul dintre cei mai notorii avocați din România, dar și un intelectual desăvârșit.

Mai mult, această conferință este una aniversară – 5 ani de la lansarea portalului pe care dumneavoastră citiți acum acest anunț.

Toate mijloacele care vor fi colectate din vânzarea biletelor vor merge în continuare pentru dezvoltarea platformei, JMD este o comunitate care dorește să vă ofere un conținut de calitate unic, din aceste considerente ne-am bucura să avem un număr mare de participanți. Astfel, dumneavoastră veți arata cât de mult ne apreciați.

Pentru avocații și avocații stagiari, conferința este în colaborare cu Centrul de Instruire a Avocaților, ceea ce vă va oferi dreptul de beneficia de ore de pregătire profesională. Tuturor participanților li se vor oferi diplome digitale.

Speakeri (ordine alfabetică):

Dr. hab.Aurel Băieșu, profesor universitar

Dr. Sergiu Băieșu, profesor universitar

Vlad Bercu, asistent universitar

Av. dr. Octavian Cazac, conferențiar universitar

Av. Ion Crețu, lector universitar

Av. Roger Gladei, Partener coordonator BAA “Gladei și Partenerii”

Av. Ana Iovu, Managing Associate Cobzac & Partners

Jud. Ion Malanciuc, Judecătoria Criuleni

Eugeniu Rusu, Director general AGEPI

Dr. Florentin Țuca , Managing Partner ȚUCA ZBÂRCEA & Asociații

Ivan Țurcan , Partner TIMS Consulting

 

 Data: 4 noiembrie, Vineri, 10:00

Locul: Facultatea de Drept, USM, auditoriul 119 
Preț bilet: 440 MDL


– Persoane juridice – vă rog să contactați contabilitatea Olga Darii ([email protected]) și în CC ([email protected]), sau să sunați pe telefonul 079950617