JMD Pro – LITIGATORS, civil & criminal litigation

JMD Pro – LITIGATORS, civil & criminal litigation

17, 24 February 2023
10:00
Facultatea de Drept, USM, auditoriul 219
440 lei
Add to favorites

JMD Pro – LITIGATORS, civil & criminal litigation - este o premieră pentru JURIDICE MOLDOVA, în primul rând prin faptul că va fi împărțită în două sesiuni: 17 februarie - CIVIL LITIGATION, 24 februarie - CRIMINAL LITIGATION. 

Sesiunea dedicată litigiilor civile va fi moderată de conf. univ., dr. Elena Belei, iar sesiunea dedicată dreptului penal va fi moderat de prof. univ., dr. hab. Igor Dolea, ambii moderatori sunt profesioniști notorii, care au marcat evoluția procedurilor civilă și penală în Republica Moldova. Printre speakerii conferinței se număr judecători, avocați, arbitri, profesori universitari, precum și profesioniști care activează și în străinătate de renume. Vă așteptăm cu drag în data de 17 și 24 februarie. 

Toate mijloacele care vor fi colectate din vânzarea biletelor vor merge în continuare pentru dezvoltarea platformei noastre. JMD este o comunitate care dorește să vă ofere un conținut de calitate unic, din aceste considerente ne-am bucura să avem un număr mare de participanți. Astfel, dumneavoastră puteți arata cât de mult ne apreciați.

Pentru avocații și avocații stagiari, conferința este în colaborare cu Centrul de Instruire a Avocaților, ceea ce vă va oferi dreptul de beneficia de ore de pregătire profesională. Tuturor participanților li se vor oferi diplome digitale.

Lucia transmit informatia: 

Data: 17 și 24 februarie
Locul:
 Facultatea de Drept, USM, auditoriul 219 (link locație)

Preț bilet: 

- Prețul pentru participare la una din sesiunile (civilă sau penală) conferinței este de 440 MDL; prețul de participare la ambele sesiuni - 700 MDL
- Persoane juridice - rugăm reprezentanți acestora să contacteze contabilitatea: Olga Darii ([email protected]069400792) și în CC ([email protected]); sau sunați pe numărul de telefon 079950617.