Jurnalul pacientei decembrie 2021

Jurnalul pacientei decembrie 2021

14–15 December 2021
19:00
Geneza Art Theater
200–300 lei
Add to favorites

Noi reguli de acces la eveniment:

Începând cu 11 septembrie 2021, persoanele de la 18 ani vor avea acces la evenimentele în aer liber, festivaluri, în sălile de spectacole, concerte, precum și în cluburile de noapte cu unul din următoarele documente:  

- certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;  

-  rezultatul negativ al unui test RT-PCR făcut cu cel mult 72 de ore înainte;  

- rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; 

- concluzia medicală confirmativă în cazul persoanelor care au suportat COVID-19, în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi (6 luni) de la îmbolnăvire sau un act confirmativ de prezența a anticorpilor anti-COVlD-19. Actul confirmativ este valabil pe durata perioadei de 90 zile din data efectuării investigației. 

 

Durata spectacolului: 3 h 35 min în 2 acte

 

Atunci când toată lumea e în vacanță, Teatrul Geneza Art e în plină activitate pentru serile de vară, când te invităm la teatru pentru relaxare, contemplare și emoții. Sfârșitul lunii Iulie lansează o PREMIERĂ. JURNALUL PACIENTEI, un spectacol de Daniela Burlaca, inspirat dintr-un scenariu impresionant care a cucerit milioane de cititori. Una din cele mai curioase distribuții pe scena Geneza ART, într-o poveste despre crima și pedeapsa din iubire și traume emoționale.
 
În roluri:
Daniela Burlaca/ Cristina Trînbaci
Viorel Cozma
Cristyan Perepeliuc
Iurie Gologan
Dana Ciobanu
Nicu Țurcanu
Mihai Bordian
Viktoria Botnar
Ana-Sia Caraus
Ilié Stefanesa
Andrei Chira
Alexandru Berbinschi
Eugen Rabdau