MAREA DEGUSTARE DE VIN ALB CUPAJ. VIN ȘI MUZICĂ LIVE ÎN PARCAREA KAUFLAND.

MAREA DEGUSTARE DE VIN ALB CUPAJ. VIN ȘI MUZICĂ LIVE ÎN PARCAREA KAUFLAND.

28 July 2022
Thursday 19:00
350 lei
Add to favorites

Hai cu noi la Marea Degustare de VIN ALB CUPAJ. Vin, Muzică LIVE, Gustări asociate vinului,  toate într-o atmosferă superbă în parcarea KAUFLAND, STR. TESTEMIȚANU 3.

Pe 28 iulie te invităm în Parcarea Kaufland de pe Testemițanu 3, să alegem împreună cel mai bun vin Alb Cupaj. Vom sta la iarbă verde, ne vom delecta cu vinuri și gustări alese, Muzică live și atmosferă potrivită pentru socializare.

Tot pe 28 iulie puteți beneficia de 20% REDUCERE la toate vinurile albe din magazinele KAUFLAND din Chișinău.

Cine poate veni? - Toți cei care au cea mai mică tangeță cu vinul, iar pentru că suntem în Moldova, adică toată lumea. Nu trebuie să fii un degustator profesionist, tot de ce este nevoie să știi la degustare,te învățăm noi. Pentru noi cât și pentru vinificatoir contează părerea publicului larg. Vrem să răspundem la întrebarea: „Ce vin place consumatorului din R.Moldova?”

Ce vom face la eveniment? – Pe parcursul serii toți participanții vor avea posibilitatea să participe la o degustare în orb cu peste 10 vinuri Albe Cupajate din R.Moldova. Degustarea în orb presupune că participantul nu știe cine produce vinul, cât costă, nu vede nici sticla, nici eticheta, astfel nimic din cele menționate nu-i poate influența nota acordată. Participantul se conduce doar după propriile gusturi.

Ce vinuri participă la degustare? – În cadrul evenimentului veți avea posibilitatea să degustați peste 10 vinuri ALBE CUPAJATE. Vinuri de la cramele mici și mari, nume noi sau deja cu renume pe piața autohtonă.

BONUS: Pe parcursul serii vom avea parte de gustări asociate vinului oferite de KAUFLAND MOLDOVA. Iar în timpul degustării vom avea parte de muzică live interpretată de Anastasia Jantîc TRIO.

Dress Code: Încălțăminte comodă

Degustarea, aprecierea și premierea vinurilor va avea loc live prin intermediul telefoanelor mobile. Vinurile ce vor aduna cele mai multe puncte, vor primi diplome și Trofeul VINADOR. Iar participanții, premii de la crame și organizatori.

 

PREȚUL BILETULUI - 300 DE LEI

Evenimentul are loc joi, ora 19.00, Parcarea Kaufland, str. Nicolae Testemițanu 3

Program:

19.00 - 19:30 Recepție, welcome drink

19:30 - 19:45 Moment informativ din partea Somelierului și informarea despre criteriile de apreciere

19:45 – 21.15 Degustare și aprecierea vinului & networking

20:15 - 21:25 Descoperirea mostrelor participante la concurs

21:25 - 21:35 Licitație vinuri, tombola cu premii

21:35 - 21:50 Anunțarea și premierea vinurilor câștigătoare.


Marea degustare de Vinuri Albe Cupajate  are loc în cadrul Campionatului de vinuri din R.Moldova. Campionatul are ca structură mai multe evenimente pe care le vom organiza lunar. La fiecare eveniment vom degusta în orb și vom aprecia vinuri monosoi sau realizate după un anumit procedeu de vinificație, rose-uri, cupaje, spumante.

Evenimentele au drept scop popularizarea vinurilor autohtone, promovarea unui consum moderat și corect al vinurilor în rândul populației.

Vă așteptăm pe 28 Iulie să identificăm împreună cele mai bune vinuri Albe Cupaj din R.Moldova. Orice iubitor de vin este binevenit!

NOROC!