Mariage Soiree 2023

Mariage Soiree 2023

11 May
Thursday 18:00
Madison Park
300 lei
Add to favorites

Participă la unicul eveniment anual de bridal fashion din Moldova.

 

Dacă ești în proces de planificare și organizare a nunții și ai nevoie de inspirație și contacte utile, acest eveniment este cu siguranță pentru tine. Însă nu doar pentru tine, ci pentru oricine are chef de o adevărată seară de sărbătoare a frumuseții, rafinamentului și bunei dispoziții, cu muzică live, băuturi și gustări alese și în cea mai faină companie.

În cadrul evenimentului Mariage Soirée, persoane publice, influenceri, bloggeri, jurnaliști, vor defila în rochii de mireasă, costume de mire, ținute de domnișoare și cavaleri de onoare, iar micuțele modele vor îmbrăca rochițe în trend și vor urca pe podium alături de mămicile lor, purtând și ele ținute elegante de sărbătoare.

Pe lângă producătorii de bridal fashion, Mariage Soirée adună și prestatorii de servicii pentru nunți, care își vor prezenta în cadrul unei expoziții cele mai avantajoase oferte.

Vei avea șansa să-ți vezi vedeta ta preferată în rochie de mireasă, să-ti comanzi produsele de care ai nevoie pentru nunta sau petrecerea ta, și totodată să te distrezi la un super fashion party, să savurezi muzică live, băuturi și gustări delicioase.

 

Te așteptăm cu drag la Mariage Soirée 2023!