Marketing in Recrutare

24 May 2018
Thursday, 18:00
str. Mihai Kogâlniceanu, 65
150 lei
Add to Favorites

Comunitatea HR din R. Moldova își dă întîlnire pe data de 24 Mai 2018, ora 18:00 pentru a pune în discuție utilitatea strategiilor și instrumentelor de marketing în crearea bradului de Angajator Preferențial.

Invitații speciali ne vor oferi informații despre cum marketing-ul poate să influențeze campaniile de recrutare pentru a atrage cei mai potriviți candidați.

Specialiştii spun că, până în 2020, jumătate din forţa de muncă la nivel mondial va fi reprezentată de aşa numiţii „Millennials”, a căror principală particularitate este că sunt extrem de nestatornici şi neloiali faţă de angajator. Datele celui mai recent studiu realizat de Deloitte arată că 1 din 4 angajaţi din generaţia Millennils se gândeşte deja să-şi părăsească actualul loc de muncă, pe parcursul anului viitor, pentru un alt angajator sau pentru a începe ceva pe cont propriu. În 2018, acest procent urmează să crească la 44%, pentru ca, până în 2020, două treimi din tinerii angajaţi să renunţe la locul de muncă pe care îl au. Interesant este că doar 16% dintre participanţii la studiu se văd şi în 2020 lucrând în aceeaşi companie în care sunt angajaţi acum. În aceste condiţii, departamentele de resurse umane trebuie să fie într-o continuă căutare de talente. O soluţie de succes este combinarea marketingului cu recrutarea neconvenţională. Iar recrutorii trebuie să-şi “vândă” compania şocându-şi candidaţii, nu interogându-i. (sursă hrmanageronline.ro)

Participă la HR Networking, pe 24 mai, și vezi cum poți să-ți îmbunătățești campaniile de recrutare. Află idei interesante care pot fi implementate la noi și pot să atragă anume candidații de care ai mare nevoie.

Contribuția organizatorică - 150 Lei
Locație: Centrul de ghidare in carieră și Relații cu piața muncii, USM str. Mihail Kogâlniceanu 65

Membrii Recruiter's CLUB participă GRATUIT.

Despre evenimentele de HR Networking: 
Credem că construirea unui proces eficient de schimb de experiență și transfer de bune practici în domeniul managementului resurselor umane este cheia către crearea inovațiilor în HR. Aceasta favorizează direct creșterea performanțelor financiare a companiilor și accesul tuturor persoanelor angajate în activitate la o viață mai bună.


Poți să participi în cadrul HR Networking dacă ești:
- Profesionist în domeniul HR
- Recruiter
- Consultant în managementul resurselor umane
- Psiholog organizațional
- Manager superior
- Persoana care dorește să se dezvolte personal și profesional

Avantajele participării la eveniment:
- Acces la platforma profesională pentru schimb de bune practici între profesioniștii de resurse umane din R. Moldova;
- Continuitate și valoare, prin utilizarea metodei de învăţare bazată pe dialog şi schimb de experienţă;
- Oportunităţi personalizate de acces şi împărtăşire a cunostinţelor;
- Identificarea de noi tendinţe şi facilitarea dezvoltării de noi contacte şi colaborări.