Master-Class de ceramică "New Year's Dragons"

Master-Class de ceramică "New Year's Dragons"

13, 15, 17, 20, 22, 24 December 2023
10:30, 13:00, 15:00, 10:00, 12:00, 17:00
Buiucani, Str. Alba Iulia 75D
290–1200 lei
Add to favorites

Vă invităm la Master-Class "New year's Dragons". Vom modela din lut cei mai unici, personalizați și frumoși dragoni și nu numai!

Ce vă așteaptă?
• Vă veți refugia de graba zilnică în artă, alături de muzică și gustări
• Timp petrecut plăcut și util într-o atmosferă magică, creativă și liniștită
• Veți avea parte de o experiență unică de modelare terapeutică, obținând cunoștințe și aptitudini
• Veți crea orice figurine decorative sau utilizabile, tema fiind liberă! Lucrările vor fi gata peste aprx.10 zile.


Creativity House e unul din puținele locuri în Chișinău, unde puteți savura timpul alături de persoana dragă, familia sau colegii de serviciu. Formăm grupuri mici de 5-6 pers, atât pentru copii și părinți, cât și pentru maturi. Experiența nu este necesară.
 

La Master-Class, maturii vor avea posibilitatea să se simtă din nou copii, să savureze acea atmosferă magică a iernii, să rămână cu amintiri plăcute și cadouri. Master-Class-ul pentru maturi este plin de inspirație, liniște și terapie prin artă. 

În același timp, copiii, alături de părinți se vor dezvolta împreună și se vor cunoaște reciproc din noi puncte de vedere.Copiii își vor dezvolta motricitatea, spiritul artistic, imaginația, cât și gândirea eficientă cu ajutorul tehnicilor de modelare prin joacă.  Master-Class-ul va fi despre relaxarea părinților și distracția copiilor.

Lecțiile sunt predate de meșter popular ceramist- Dna.Tatiana Marinescu, om de artă blând, cu suflet mare și profesor. Metoda de predare se abordează individual pentru fiecare participant.

Unde?
Atelierul nostru atmosferic se află în Buiucani, Str Alba Iulia 75d (În Universitatea Perspectiva, cum intrați pe scări la dreapta, etajul 4).
 
*Prețul depinde de tipul lutului ales și este per persoană, acesta nu include glazurarea coloră a obiectelor.