MENAJERIA DE STICLĂ

MENAJERIA DE STICLĂ

150 lei
Add to favorites

MENAJERIA DE STICLĂ după Tennessee Williams este o dramă de familie cu oameni care trăiesc sub același acoperiș și care caută cu disperare să își găsească fericirea. Tocmai această aspirație devine motivul conflictelor, o luptă disperată pentru dreptul de a trăi viața în conformitate cu propriile dorințe și vise, descoperind universul speranțelor fragile, al deazamăgirilor și singurătăților…

 

Regie: Iosif SHATS

Traducere: Natalia POLIKARPOV

Un spectacol produs de Asociația pentru cultură și arte ARBOR

 

Cu:

Cătălina BUDUAmanda Wingfield

Victor UNTILĂ/Tom Wingfield

Mihaela CHIULaura Wingfield

Ilie NADELCUJim O'Connor

Richard BOVNOCZKItata

 

Scenografie: Irina GRECIUHINA

Costume: Alina PERJU

Coloana sonoră: Aliona BACIU

Lumini: Vitalie LAȘCU

Regie sunet: Ion TURCULEȚ

 

Amanda Wingfield: "- Ești singurul care ignoră faptul că viitorul devine prezent, prezentul devine trecut și trecutul devine un regret etern, dacă nu faci ceva din timp."

Tom Wingfield: "Am de gând să mă schimb. Vreau un viitor în care să nu mai fie niciun magazin, niciun șef și nici măcar cursuri de public speaking."

Laura WingfieldTururor le place să-și schimbe locul din când în când!"

Jim O'Connor : "- Laura, uită-te în jurul tău. Lumea e plină de oameni obișnuiți! Care dintre ei are cel puțin o zecime din calitățile tale? Sau ale mele! Sau ale altcuiva, dacă tot e să vorbim! Oricine are un talent. Unii chiar mai multe! Tot ce trebuie să faci e să afli la ce ești mai bună! ."

 

Durata spectacolului1h 20 min

Prețul unui bilet: 150 lei

Notă: prețul unui bilet pentru elevi și studenți: 100 lei (la prezentarea carnetului de elev sau student).

Notă: tinerii de 18 ani pot cumpăra bilete în baza voucherului cultural (detalii: https://vouchercultural.md/)

Rezervări: 060 441 471
Str. Al. Șciusev, 93

 

Dragi spectatori, conform regulamentului intern al instituției, vă aducem la cunoștință că orice întârziere va avea drept consecință imposibilitatea de a intra la spectacol. Aceste măsuri țin de organizarea spațiului prin care se face accesul în sală. Vă rugăm să fiți punctuali și vă mulțumim pentru înțelegere.