NATALIA GORDIENKO

NATALIA GORDIENKO

14 December 2023
Thursday 19:00
"Nicolae Sulac" National Palace
300–1400 lei
Add to favorites

Nu rata concertul Natalia Gordienko la Chișinău.
Ești pregătit pentru o seară de neuitat? Joi, 14 decembrie, la orele 19:00, la Chișinău, vă așteptăm la un concert fascinant aniversar susținut de inegalabila Natalie Gordienko. 

Această seară promite să fie memorabilă, oferindu-vă o experiență muzicală și artistică de excepție, datorită eforturilor unei echipe internaționale talentate.

Ce te așteaptă la acest eveniment unic?

  • Un program inedit ce combină muzica, dansul și un show de lumini impresionant;
  • Prezența unor artiști de renume, cum ar fi Etno Republic by Marcel & Cornelia Stefanet, Surorile Osoianu, Fetele din Botoșani, Adrian Ursu și Guz, care vor contribui la crearea unei seri magice și pline de emoții;
  • Interpretări vocale uluitoare, coregrafie hipnotizantă, design de lumină și sunet de înaltă calitate pentru a vă oferi o experiență incomparabilă.

Nu rata ocazia de a face parte din această seară magnifică! Procură-ți bilete și asigură-ți locul la acest concert captivant. Vei avea oportunitatea de a trăi o experiență muzicală ce te va încânta și emoționa în același timp.

Rezervă-ți acum biletele și pregătește-te pentru o seară de neuitat alături de Natalia Gordienko și invitații săi speciali!