OFFLINE ADOPTA UN VOT - Editia a II-a

19–20 August 2017
Saturday, 08:00
Summit Events Tighina 49/3
250450 lei
Add to Favorites

offline 

 

Grupul „Adoptă un vot” organizează a II-a ediție a offline-ului la Chișinău, pe data de 19-20 august 2017.

În rezultatul offline-ului „Adoptă un vot” de la Veneția din luna martie curent, reprezentanții din diaspora împreună cu concetățenii de acasă, s-au mobilizat pentru organizarea celei de-a doua ediții care va avea loc la Chișinău, în data de 19 și 20 august 2017, în SUMMIT.

Offline-ul este un eveniment civic și împărtășește viziunea comunității „Adoptă un vot” de a contribui prin acțiuni concrete la prosperarea societății din Moldova. Participanții vor putea să se implice direct în proiectele şi acțiunile menite să dezvolte R. Moldova care au fost inițiate la primul offline. De asemenea, vor putea cunoaște persoane cu viziuni similare. 
Subiectele principale care vor fi abordate țin de realizarea proiectelor educaționale, sociale, economice, juridico-economice, civice și de caritate, dar și alte aspecte tematice precum: inovații, business, antreprenoriat și proiecte de mediu pentru Republica Moldova. Unele dintre proiectele elaborate în cadrul primei ediții au fost deja realizate. Despre acestea, dar și alte reușite ale reprezentanților din diaspora veți putea afla în mai multe detalii la „Adoptă un Vot”.

Vineri, 18 august va fi organizat un „Welcome party”. Doritorii să participe la discuții informale și networking, vă rugăm să confirmați prezența în formularul de participare.

Invităm să participe persoanele interesate atât din diaspora, cât și pe cei de acasă. 

Acesta este un eveniment autofinanțat, de aceea fiecare participant e responsabil de propria călătorie și cazare. 

Taxa de participare este de 250 lei(include chiria sălii și două pauze de cafea) sau 450 lei (+ două prânzuri). 

Pentru a participa la eveniment este necesar să efectuezi următorii pași :

1-Să completezi formularul de înscriere: bit.ly/AuVChisinau

2-Să plătești taxa de participare. achiziționând biletului la eveniment : https://iticket.md/event/offline-adopta-un-vot-editia-a-ii-a/
 
Înscrierea este considerată valabilă, dacă ambii pași au fost îndepliniți.


Data limită de aplicare: 20 August 2017.

Urmăriți-ne și fiți alături de noi! Doar împreună putem contribui la procesul de democratizare și dezvoltare a Republicii Moldova!