Orange Music White Night #6 - Andrew Rayel

17 May 2014
Saturday, 20:00
200350 lei
Add to Favorites

Orange Music White Night #6 - Andrew Rayel

 

Noaptea albă cu Orange Music White Night #6
Sâmbătă, 17 mai, în complexul Manej, noaptea va deveni albă la cel de-a șaselea eveniment Orange Music White Night.
Schimbându-și locul de desfășurare, cel mai important eveniment alb al țării deschide un nou sezon împreună cu mult-așteptatul headliner- Andrew Rayel.
Andrew - este probabil cel mai strălucit reprezentant al tinerei generații din țara noastră. Creațiile lui i-au asigurat faima globală și cea mai spectaculoasă ascensiune în top 100 cei mai buni DJ din lume, în anul 2013.

Pe 17 mai, Andrei va prezenta showul său exclusiv fiind susținut de vocaliștii renumiți Alexandra Badoi si Christian Burns. 

Despre eveniment:
Orange Music White Night - principalul eveniment alb al DJ-lor din Moldova. 
Pe 17 mai, noi vom colora noaptea în alb, respectând codul vestimentar obligatoriu - partea de sus albă și partea de jos în nuanțe deschise.
De această dată, OMWN se va desfășura într-o locație absolut nouă - Manej, ceea ce fără îndoială, va da un suflu nou conceptului evenimentului.
De asemenea, va fi înnoit proiectul scenei, iar pe teren se vor organiza atât Main cât și Fan zone în imediata apropiere a scenei.
 

Despre artiști:
Pe 17 mai, în cadrul evenimentului Orange Music White Night #6, headlinerul va fi 
mult așteptatul și apreciatul Andrei Rayel, iar pe scenă i se vor alătura vocalistul lui Armin Van Burren - Christian Burns și renumita vocalistă Alexandra Badoi.
Andrei nu este doar compatrionul nostru, un simplu muzician sau DJ care s-a clasat pe locul 28 in Top 100 DJ, ci artistul care adună mii de oameni pe ringurile de dans de pe întreaga planetă, scăldat în aplauze și literamente spus, purtat pe palme de însuși Armin van Buren .
Mulți fani ai muzicii electronice îl numesc pe Andrew "viitorul Armin". De fapt totul indică faptul că el deja a devenit succesorul lui.
Urmăriți anunțurile pentru a afla numele artiștilor autohtoni care vor evolua pe scenă, alături de Andrew, în cadrul evenimentului.

Costul biletelor: 

de la 31 martie până la 10 mai inclusiv:

Main Zone 
100 lei cu telefonul Orange
150 lei fără telefonul Orange
Fan Zone
200 lei cu telefonul Orange 
250 lei fără telefonul Orange

de la 11 mai până la 17 mai:
Main Zone
200 lei cu telefonul Orange
250 lei fără telefonul Orange
Fan Zone
300 lei cu telefonul Orange
350 fără telefonul Orange

 

Info bilete : 060 879 444

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.