Orange Music White Night - Andrew Rayel

12 November 2016
Saturday, 21:00
Moldexpo, P2
400500 lei
Add to Favorites

 Orange Music White Night - Andrew Rayel

 
Noaptea Albă cu Orange Music White Night revine.
 
Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 21:00, în pavilionul 2 al complexului Moldexpo, Orange te invită la cel mai senzațional eveniment muzical al anului – Orange Music White Night.
 
În acest an, vino să participi la deschiderea turneului mondial și lansarea noului album al celui care a făcut Moldova renumită în toată lumea – Andrew Rayel, alături de alți invitați speciali.
 
Despre eveniment:
 
Orange Music White Night este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, devenind un „must attend” în calendarul cultural din Republica Moldova.
 
Anul acesta în cadrul Orange Music White Night ne dorim să surprindem vizitatorii nu doar cu muzică calitativă, dar și cu experiențe digitale inedite. Vino să testezi cum lucrează cele mai moderne tehnologii.
 
Dress code – asemănător evenimentelor precedente, dress code-ul obligatoriu este alb în partea de sus, și nuanțe deschise în partea de jos.
 
Arena – respectând dorințele fanilor Orange Music White Night, anul acesta evenimentul revine în pavilionul 2 Moldexpo.
 
 
Despre bilete:
 
Atenție! Numărul biletelor este strict limitat de capacitatea pavilionului 2 Moldexpo, deci nu amâna procurarea biletului și asigură-ți din timp prezența la eveniment.
 
Evenimentele Orange Music White Night, de obicei au loc sub eticheta „SOLD OUT”, ceea ce presupune încrederea fanilor muzicii electronice și convingerea lor că vor asista la un eveniment de calitate.
 
Prețul biletelor:
 
La prezentarea unui număr de telefon mobil Orange în momentul procurării biletului, obții o reducere de 100 lei imediat.
 
12 septembrie – 6 noiembrie inclusiv:
200 lei cu un număr Orange
300 lei fără
 
7 noiembrie – 12 noiembrie inclusiv, sau odată cu epuizarea stocului biletelor din prima categorie de preț:
400 lei cu un număr Orange
500 lei fără
 
Urmăreşte pagina evenimentului precum şi pagina Orange pe facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile – ne aşteaptă un eveniment deosebit cu o mulţime de oaspeţi grandioşi, principalul dintre ei fiind chiar tu.
 
 
Organizatorul evenimentului – NRG Events, simbolul calităţii în industria organizării evenimentelor din Moldova.