Polobocul de Aur

25 April 2015
Saturday, 10:00
Teatrul De Vară
20100 lei
Add to Favorites

polobocul de aur

 

,,Polobocul de aur”- Festivalul vinului artizanal, al tradițiilor gastronomice

și meșteșugurilor populare

   Camera de Comerț și Industrie organizează în premieră Festivalul vinului de casă, al tradițiilor gastronomice și meșteșugurilor populare, pe 25 aprilie în satul Răciula, Călărași.

   Festivalul „Polobocul de aur" va începe la ora 10.00 cu un program artistic, susținut de ansamblurile folclorice și artiști autohtoni, de asemenea, pregătirea bucatelor tradiționale locului cu participarea personalităților notorii din viața publică.

   În cadrul Festivalului vor fi expuse vinurile câtorva zeci de producători, înscriși la concursul ,,Polobocul de aur", iar vizitatorii vor avea ocazia să desemneze, prin degustare, cel mai bun vin la categoria „Preferința consumatorilor". De asemenea, vor putea cumpăra produse ale meșterilor populari, participa la ateliere de artizanat, vor avea parte de concursuri specifice meșteșugărești și concursuri gastronomice.

   Și așa cum locul desfășurării Festivalului este unul pitoresc și înconjurat de monumente istorice și de valoare pentru neamul nostru, nu-i vom lăsa pe cei prezenți la Festival să plece acasă fără să cunoască atracțiile turistice din împrejurime. Pe parcursul zilei, operatorii turistici vor oferi tururi la cele patru mănăstiri aflate la doar câțiva kilometri distanță de Răciula, inclusiv Mănăstirea Răciula, Frumoasa, Hârjăuca, Hârbovăț, pensiunile Casa mierii sau Casa părintească.

 

   Biletul oferă dreptul de intrare și participare la toate evenimentele din cadrul programului pe parcursul întregii zile, precum și la cinci degustări, un pahar și o traistă, gratuit. La casele Festivalului vor fi disponibile și bilete separate pentru degustări suplimentare.

   Biletele de 20 de lei vă asigură accesul pe întreg teritoriul festivalului pe parcursul zile, iar biletul de 100 de lei vă oferă dreptul de participare la toate evenimentele din cadrul Festivalului, precum și la cinci degustări, un pahar și o traistă, gratuit. La casele Festivalului vor fi disponibile și bilete separate pentru degustări suplimentare.

 

În ziua evenimentului va fi organizat transport tur-retur.

 

Pentru mai multă informație, vizitați www//chamber.md/ro/polobocul-de-aur 

Vă aşteptăm cu voie bună!

 

 

Info bilete iTicket : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 12 ore la dispozitie pentru a achita biletele.