Pop Simfonic 6

21 December 2019
Saturday, 18:00
"Nicolae Sulac" National Palace
150400 lei
Add to Favorites

Moldovan National Youth Orchestra și La La Play Voices te invită pe 21 decembrie la tradiționalul și cel mai grandios concert al anului - Pop Simfonic.

Ediția a 6-a de Pop Simfonic adună sub aceeași baghetă 350 de muzicieni din toată țara, pentru a le oferi celor peste 2000 de spectatori o seară de contraste, pătrunsă de o energie frumoasă și desigur multă muzică bună!

Ediția a 6-a de Pop Simfonic este cel mai grandios și complex concert de până acum: peste 10 genuri de muzică, 30 de lucrări celebre, 60 de oameni în orchestră, cor unit de 200 voci și 25 de soliști, alături de dirijorul Andriano Marian.

Vom aduce pe scena acestui eveniment deosebit, cei 130 de copii La La Play Voices, care reprezintă cel mai ambițios proiect de incluziune socială prin muzică din Moldova. Eroii Voices vor lansa prin acest concert cel mai inovativ proiect național de crowdfunding- #pusculitavoices. Anul viitor, familia Voices se va mări la 200 de copii.

Playlist-ul evenimentului include artiști și trupe precum Ed Sheeran, Billie Eilish, Irina Rimes, Coldplay, Imagine Dragons, Adele, Lady Gaga, Elton John, Jamiroquai, Prodigy, Би-2, Aerosmith, U2, Red Hot Chili Peppers, Led Zeppelin, Limb Bizkit, Nirvana, Frank Sinatra, Aretha Franklin, Charlez Aznavour, ABBA, Ștefan Petrache, Josh Groban, Kovacs, Bomfunk MCs, Nicolas Jaar, Goran Bregovic, Coolio, și muzică din filmele „Moana” și „The Monsters in Paris”.

Alături de Moldovan National Youth Orchestra în scenă vor urca: Corul celor 200 Voci, Cătălin Josan, Ana Cernicova, Amelia Uzun, Stela Boțan, Sandu Bantaș, Cristina Pintilie, Stela Botez, Felicia Dunaf, Vasile Procopciuc, Roman Zes, Daniel Șveț, Emilia Rusu, Corul Cantabile, Iacob Rotari

Prietenii de la Combinatul de Vinuri "CRICOVA" S.A. ne vor bucura cu spumante speciale înainte de concert.

Vă așteptăm cu drag la cea de a VI-a ediție de Pop Simfonic.Parteneri Generali: Kaufland Moldova, UNICEF Moldova, Fundația Est-Europeană, Suedia
Partener Instituțional: Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova
Parteneri Strategici: Premier Energy, Biroul de cooperare al Elveției
Parteneri Media: Teleradio Moldova, Hit FM Moldova, Diez.md, Kiss FM Chisinau, Unica.md
Sunet și lumini: DVV Show