PORT Schimbarea | women 2 women forum

PORT Schimbarea | women 2 women forum

1 March
Friday 13:00
PORT MALL / str. M. Sadoveanu 42/6
99–1999 lei
Add to favorites

     „PORT Schimbarea”

        Forum women 2 women

PORT MALL lansează un forum creat de Femei și dedicat Femeilor, care acceptă schimbarea, motivarea, ghidarea, încurajarea și într-un final transformarea!

 

PORT Schimbarea  este locul unde te așteptăm pentru a ne conecta experiențele, poveștile și a ne susține reciproc prin sfaturi și inspirație! 

 

Alătură-te conversațiilor, împărtășește experiențele și descoperă prietenii noi într-un spațiu dedicat femeilor ce-și cunosc în primul rând valoarea și mai apoi valorile. 

 

PORT Schimbarea îți lansează o invitație în luna martie cu FEMEI-MENTORI care:

✔️ Dezvoltă afaceri și te pot ghida.

✔️ Creează proiecte și te pot inspira.

✔️ Depășesc limite și te pot motiva.

✔️ Ating armonia și te pot transforma.

 

SPEAKERI ȘI LIDERI AI FORUMULUI care trăiesc pe valul schimbării constructive și vin să te inspire și pe tine prin povestea lor de:

PORT Curaj – Tatiana Golea, gazda evenimentului, cofondator PORT MALL, cofondator rețeaua de magazine AZART – cea mai mare rețea de îmbrăcăminte și încălțăminte din țară.

 

PORT Arta – Daniela Burlaca, actriță, regizoare și fondatoarea teatrului Geneza Art. 

 

PORT Vise Împlinite – Nata Albot, expertă în comunicare și marketing, jurnalistă, antreprenoare, activistă civică.

 

PORT Inovație – Viorica Cerbușca, director Artcor, fondatoare Yep! Moldova.

 

PORT Conexiuni – Carolina Bugaian, doctor în economie, director general Moldcell, președinta Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM), vicepreședinta Asociației Business-ului European (EBA).


PORT Sănătate
– Tatiana Sterea, fondatoare Biorganic Raw Cafe, Verzo, Bread Corner.

 

PORT Tehnologie – Tatiana Mîndrilă – fondatoare Impact Academies&Camps

 

PORT Valori – Olga Manciu, influencer, expert în marketing digital și publicitate.

 

PORT Înălțimi – Olga Țăpordei, expert personal branding. Prima femeie din Republica Moldova care a reușit să cucerească vârful Everest și a urcat pe cel mai înalt vârf din Antarctica - Masivul Vinson.

 

 

Plus invitată surpriză!

 

Propune-ți o schimbare chiar din prima zi a primăverii! Prinde valul femeilor care pășesc în ascensiune și identifică alături de ele direcții și posibilități de dezvoltare a potențialului ce mocnește în tine.

Nu sta mult pe gânduri. Prinde un loc în decorul de inspirare, scena de motivare și conexiunile de mentorat pentru dezvoltare.

 

CINE POATE PARTICIPA?

 

PORT Schimbarea este dedicat celor care vor să exploreze experiențe legate de transformări personale sau profesionale. „Podul-dialog” de la care pornește orice schimbare, e pentru tine, indiferent de statutul pe care-l reprezinți. De ești antreprenor, expert, speaker sau o femeie în căutare de alte femei care au reușit, locul tău pe 1 martie e la PORT MALL, unde se va purta curajos schimbarea.

 

Fă schimbarea transformărilor spre bine!

Grant pentru YEP Woman MOLDOVA 

Prin fondurile generate din vânzarea biletelor, se va acorda un grant de 4.000 de euro pentru a susține dezvoltarea antreprenoriatului femeilor din Republica Moldova.

Link instagram: PORT MALL

 

CATEGORIA ȘI PREȚUL BILETULUI:

Bilet pentru participarea online: 99 lei
Prezență fizică: 499 lei 
Bilet Networking: 1999 lei