Primul FORUM de Nutritie din Moldova

6 May 2018
Sunday, 12:00
V-Continental Business Center
200 lei
Add to Favorites

Tu știi ce mănânci?

De cele mai multe ori ne lăsăm copleșiți de tentații: tot felul de bunătăți de care știm sau nu prea știm multe. Cunoaștem că unele alimente ne îmbolnăvesc treptat, dar nu le putem elimina din alimentația noastră sau nu știm cum să facem asta.

Nu-i atât de grav!
Lucrurile se pot schimba spre bine. Putem primi plăceri gustative, hrăni sățios și sănătos în același timp. 
Pentru asta e nevoie să te informezi!
Cărțile, revistele, internetul sunt bune la asta: sute de mii de cărți în nutriție cunoaște lumea întreagă, milioane diete de slăbit, întinerit, sporit imunitatea, zeci de mii de articole apar zilnic pe net și totuși, statistica oamenilor cu afecțiuni grave sau foarte grave este în creștere. 
Industria alimentară este orientată spre profit în mare parte, și noi oamenii ne pierdem în alegeri.

Uite din acest motiv, THEIA - Centru de nutriție a cărui fondator sunt, a decis să organizeze Primul Forum de Nutriție în R. Moldova. Dacă vom avea un public interesat, vom extinde această tradiție anuală în fiecare lună de mai.

Ce presupune acest eveniment?
7 speakeri, printre care nutriționiști calificați, doctori, psihologi, persoane publice și producători autohtoni, vor vorbi împreună și separat despre ”mâncare”: cum o alegem pe cea care ne hănește cu adevărat?!

Pentru că marketingul global ne duce dintr-o extremă în alta, Primul Forum de Nutriție vine să-ți ofere răspunsurile pe care le cauți.
În cadrul evenimentului va avea loc un târg și prezentare de produse autohtone, pe care nutriționiștii noștri le-au testat și le recomandă cu toată încrederea.
Notează-ți în agendă data de 6 mai, intervalul orelor 12:00-18:00!
Sănătate îți dorim și armonie în relația ta cu mâncarea!