Radislav Gandapas - Carisma Liderului

28 October 2017
Saturday, 09:00
19007300 lei
Add to Favorites

 

Pe 29 octombrie, Radislav Gandapas vine la Chișinău pentru prima oară, pezentându-și trainigul exclusiv – „Crucea Liderului”, care va fi potrivit doar directorilor de companii și proprietarilor de afaceri, ce au experiență în management. 

La eveniment vor putea participa doar 50 de persoane! 

DETALII:
La numărul de telefon: 078 825 888 (Adriana)

PENTRU CINE

Numai pentru directori de companii și proprietari de afaceri, care au experiență practică în management și sunt familiari cu specificul vieții în stilul „La muncă 24/7“.

DESPRE CE

Puterea poate fi o povară grea, o adevărată cruce, care poate fi dusă doar sacrificând propria sănătate, bunăstarea familiei, sau poate fi o sursă de energie, ce face posibilă realizarea celor mai îndrăznețe idei, inspiră și conduce. De ce depinde aceasta? Cum gestionăm acest fenomen? „Crucea Liderului“ - un curs de formare, care oferă noi răspunsuri la întrebări importante, cu privire la eficacitatea Echipei și rolul Managerilor.

CA URMARE A PARTICIPĂRII LA TRAINING, VEȚI PUTEA

• Să vă examinați stilul de conducere și să-l îmbogățiți cu noi tehnici.
• Să consolidați gestionarea echipei dumneavoastră, să conectați oamenii într-un mod mai eficient, și să-i implicați în realizarea obiectivelor comune, să creșteți din executori pasivi - parteneri responsabili și de încredere.
• Să vă faceți timp pentru rezolvarea unor sarcini strategice, pentru voi înșivă, să vă creșteți eficiența personală în diverse arii de realizare socială. 

DETALII:
La numărul de telefon: 078 825 888 (Adriana)