#ROOFOFFLINE. UNBEATEN PATHS

#ROOFOFFLINE. UNBEATEN PATHS

14 July 2022
Thursday 18:30
ACOPERIȘ/ KENTFORD, Bd. Ștefan cel Mare 202
450 lei
Add to favorites
Știți drumușorul acela de pădure, cu pietre, ghinde, bolovani, cu „hopuri” în care crezi că-ți rupi piciorul? Și după acea cărare aproape imposibil de parcurs, mai ales prin noroiul de după ploaie, vezi un luminiș, cel mai frumos loc care ți se deschide despre o drumeție. Ei bine, imaginează-ți că ești cu noi în acest hike, la noua ediție #ROOFOFFLINE Unbeaten paths.
 
Te luăm cu noi într-o aventură în care vom descoperi potențialul turismului moldovenesc, a colțișoarelor
neexploare, a colidatului de dealuri. În această călătorie pe acoperiș (pe bune un hike, că-l avem și pe Alex Gurdila cu noi) vom descoperi povești și idei inspiraționale ale unor speakeri surpriză și tare „ca lumea”, vom avea parte de networking, astmosferă superbă și apus de la înălțime.
 
Îți mărturisim acum, în premieră, că și AGORA se lansează într-o călătorie pe cărări nebătătorite, cu un joc de societate, pe care-l vom juca, testa și-l vom pune în vânzare la eveniment! Cel mai „Made în Moldova” joc va pune la bătaie proprietăți ale statului, iar jucătorii vor putea cumpăra afaceri sau chiar funcții strategice în stat. Toate istoriile sau scenariile pe care o să le întâlnești pe parcursul jocului sunt bazate pe fapte reale. Norocoșii vor putea pune mâna pe miliard, iar păgubașii - vor călca pe „greble” și vor căuta cumetri. Te-am intrigat? Atunci nu rata următoarea ediție #ROOFOFFLINE Unbeaten Paths.

Grăbește-te! Locurile sunt limitate.
 
Preț bilet:
Early Bird până la data de 8 iulie - 300 lei
Ticket standard de la 9 iulie până la 14 iulie - 450 lei
 
Preț special pentru membrii AGORA.md abonați: 100 lei până la data de 8 iulie și 200 lei din data de 9 iulie (cod discount livrat pe mail). Abonamente aici: https://agora.md/abonamente