Salarizarea și gestiunea resurselor umane în instituțiile bugetare și instituțiile publice

Salarizarea și gestiunea resurselor umane în instituțiile bugetare și instituțiile publice

30 May
Thursday 13:00
ONLINE
1990 lei
Add to favorites

Stimați colegi din instituțiile PUBLICE și BUGETARE,

Întrucât Legislația Muncii este în continuă modificare am decis să venim cu explicații la modul de aplicare a cadrului legal împreună cu un expert în domeniu și astfel să excludem erorile și riscul de a ni se aplica penalități.

Întâmpinați dificultăți în înțelegerea CADRULUI NORMATIV referitor la SALARIZAREA ȘI GESTIONAREA RESURSELOR UMANE în instituțiile publice și bugetare, în ANGAJAREA ȘI PROCEDURILE DE EVIDENȚĂ a resurselor umane sau în APLICAREA PRINCIPIILOR GENERALE ȘI ELEMENTELOR SPECIFICE privind salarizarea în instituțiile publice și bugetare?

Vino la trainingul organizat de Vioser, pe data de 30 mai 2024, „Salarizarea și gestionarea resurselor umane în cadrul instituțiilor publice/bugetare”, în cadrul căruia veți putea acorda toate întrebările specifice aferent acestui subiect!

 

PROGRAM:

1. Cadrul normativ privind salarizarea și gestiunea resurselor umane;

2. Angajarea și procedurile de evidență a resurselor umane în cadrul instituțiilor;

3. Salarizarea în instituțiile publice și bugetare. Principiile generale și elementele specifice;

4. Dările de seamă fiscale aferente impozitului pe venit.

Formatorul nostru, Viorica Verdes, sef direcție audit și auditor public din cadrul Curții de Conturi, te va ghida prin fiecare aspect esențial.

Data și ora: 30 mai 2024, între 13:00 și 17:00â

Locația: ONLINE. Platforma ZOOM

Participarea la acest training vă poate aduce următoarele beneficii:

Înțelegere profundă: Veți obține o înțelegere mai profundă a cadrului normativ și a practicilor optime în salarizarea și gestionarea resurselor umane în instituțiile publice și bugetare.

Actualizare constantă: Veți fi la curent cu cele mai recente modificări legislative și proceduri, ceea ce vă va ajuta să vă mențineți competențele la zi în domeniul salarizării și resurselor umane.

Abordare practică: Veti beneficia de exemple și studii de caz relevante care vă vor ajuta să aplicați cunoștințele dobândite în contextul specific al instituțiilor publice și bugetare.

Rezervă-ți locul până pe 23 mai 2024 și beneficiezi de tariful special de 1 990 MDL. După această dată, tariful va fi de 2 388 MDL.

 

P.S. Dacă cunoști pe cineva interesat de acest subiect, nu ezita să partajezi acest e-mail cu ei. Oportunitatea de a învăța și de a crește este pentru fiecareVIOSER- Misiuni îndeplinite la SUPERLATIV

                                         Succesul nostru este succesul vostru!!!