Seminar - Gestionarea documentelor de evidență a personalului

Seminar - Gestionarea documentelor de evidență a personalului

11 April 2022
Monday 14:00
790–1490 lei
Add to favorites

În afacerile moderne, resursele umane reprezintă o resursă indispensabilă pentru orice companie, indiferent de dimensiunea acesteia. Prin urmare, în cadrul acestui seminar veți acumula cunoștințe și aptitudini avansate de gestionare a celei mai importante părți a unei companii: oamenii.

 

Din aceste considerente, PROACTIVE a creat pentru Dv-stră un seminar unic, în cadrul căruia vei învață cum să lucrezi în practică cu documentele de evidență a personalului angajat, cum să stabilești un regim de muncă conform prevederilor legale, ce trebuie să conțină Contractul colectiv de muncă, regulamentul intern de salarizare, dar și fișele de post.

 

Cui se adresează acest curs?
Cursul se adresează contabililor, directorilor de companii, managerilor de resurse umane, juriștilor, precum și persoanelor care au studii medii sau superioare, care doresc să se califice sau să-și perfecționeze cunoștințele în domeniu.

 

La finalul seminarului vei fi capabil să:
- deprinzi abilitățile de interpretare a legislației muncii;
- gestionezi toate procedurile specifice activității de resurse umane;
- operezi cu toate documentele legate de personalul angajat;
- întocmești corect dosarul personal al angajatului și Statele de personal;
- ții evidența corectă a timpului de muncă;
- eviți sancțiunile pentru nerespectarea legislației muncii.

 

 

PROGRAM:

 

1. Acte normative la nivel de entitate. Contractul colectiv de muncă. Regulamentul intern al întreprinderii. Fişele de post ale personalului.

2. Statele de personal. Satele de personal: întocmirea, aprobarea și modificarea. Aplicarea Clasificatorului Ocupațiilor din Republica Moldova (CROM 006-14). Modele de documente

3. Reglementări privind contractele individuale de muncă. Conţinutul şi clauzele specifice ale contractului individual de muncă. Aspecte problematice aferente încheierii și modificării contractului individual de muncă.

4. Reglementări privind timpul de lucru şi timpul de odihnă. Durata săptămânală şi zilnică a timpului de lucru. Programul flexibil de muncă. Munca suplimentară şi munca în zilele de repaus/de sărbătoare nelucrătoare. Evidenţa timpului de muncă. Modele de documente.

Vezi programul complet aici: https://pro-active.md/gestionare-documente-personal 

 

 

Trainer: Liuba Mursa - Specialist-auditor Sеrvicii Resurse Umane, Securitatea și Sănătatea Muncii. Consultanţă și asistență de specialitate în problemele Securităţii și Sănătăţii în Muncă; Resurse Umane. Experiență in domeniul peste 20 ani. Autor de articole în revista electronică Contabilșef.md și revista «Contabilitate și Audit”.

 

Data: 11 și 13 Aprilie
Ora: 14:00 - 17:00
Durata: 9 ore astronomice | 2 zile

Vezi prețurile și înregistrează-te aici: https://pro-active.md/gestionare-documente-personal 

Pachete:

Pachet 1: Seminar online 1290 lei

Pachet 2: Seminar online + înregistrare video 1490 lei 

 

Pachet 3: Înregistrare video - 790 lei