Seminar - Plăți salariale și concedii - 2022. Dări de seamă

Seminar - Plăți salariale și concedii - 2022. Dări de seamă

15 April
Friday 13:00
790–1490 lei
Add to favorites

Legislația în domeniul remunerării muncii este frecvent modificată prin legi, hotărâri și regulamente noi, iar aceasta generează confuzii în modul de calcul al plăților salariale.

Pentru a evita posibilele erori, aplică la seminarul practic ”Plăți salariale și concedii – 2022” ca să înveți de la experții PROACTIVE care sunt modificările recente și cum să aplici corect noile prevederi legislative!

Programul seminarului va include aspecte discutate cel mai frecvent și activ în comunitatea contabilă, fiind adaptat la condițiile/restricțiile legate de pandemia Covid-19. Interpretările existente ale normelor legale vor fi examinate în detaliu, iar participanții la seminar vor primi explicații și recomandări privind depunerea dărilor de seamă fiscale. La toate subiectele examinate se vor prezenta exemple practice.

 

PROGRAM
1. Reglementarea muncii și a salariului
2. Procedura de angajare a noului salariat
3. Aspecte privind timpul de muncă și timpul de odihnă
4. Calculul salariului și a altor tipuri de plăți salariale în funcție de regimul și condițiile de muncă
5. Retribuirea muncii paznicilor și a altor lucrători în condițiile evidenței muncii globale a timpului de muncă
6. Calculul și contabilizarea indemnizației pentru incapacitate temporară de muncă în diverse situaţii: boli obișnuite, accidente de muncă și/sau boli profesionale
7. Totul despre concediul anual de odihnă, concediul paternal, concediul pe cont propriu, concediul pentru studii

 Vezi programul complet aici: https://pro-active.md/contabilitate-salariu/

 

De ce nu trebuie sa ratezi acest seminar?
• pentru că ai șansa să discuți despre modificările legislative cu impact în salarizare din 2022;
• deoarece vei învăța sa pui corect în practică modificările din legislație, atât cele din 2022, cat si cele din anii precedenți, evitând astfel eventualele erori;
• problemele prezentate și soluționate în cadrul acestui seminar sunt probleme cu care te vei întâlni, cu siguranță, în activitatea ta și rezolvările lor nu sunt deloc evidente, pentru că ele necesită atât o cunoaștere temeinică a legislației fiscal-contabile în ansamblu, cât și o familiarizare cu felul cum le interpretează Fisc-ului. Astfel, vei avea ocazia să primești soluțiile impecabile pentru problemele concrete, punctuale, cu care te confrunți tu, personal!
• în plus, primești gratuit suportul didactic, acces timp de trei zile la înregistrarea video a seminarului și, bineînțeles Certificatul de participare, numai bunde atașat la CV-ul tău!!!!

 

Formator - Rodica Cușmăunsă, Dr. Conf. univ. ASEM; Contabil șef la câteva companii. Trainer PROACTIVE din anul 2016 și consultant în contabilitate. Peste 1000 de persoane instruite și mii de ore predate.

 Ocupă un loc la seminar aici: https://pro-active.md/contabilitate-salariu/

 

Data: 15 și 18 Aprilie
Ora: 13:00 - 17:00
Durata: 10 ore academice | 2 zile
Investiție: de la 1290 lei

 

Clienții fideli beneficiază de reducere 5%
Locație: online