Slide Master

Slide Master

6–8 September 2022
Tuesday 10:00
5095 lei
Add to favorites

 SLIDE MASTER.Workshop online despre prezentări comerciale, prezentări de instruire, și destinate proiectelor

Prezentarea este fața Dvs ca profesionist în orice domeniu de activitate. Mai mult, este fața întregii organizații pe care o reprezentați. Este imposibil să generați încrederea și interesul publicului printr-o prezentare de slide-uri care sunt “dureros” de privit.

În 3 zile veți învăța cum să faceți prezentări care sunt interesant de privit. Slide-urile sunt memorabile și trezesc emoții pozitive. Infograficele sunt clare și rapoartele nu sunt plictisitor de citit. Ofertele comerciale sunt mai bune de vânzare și prezentările pentru conferințe sfâșie sala. Nu trebuie să fiți designer pentru a face asta.

 

DUPĂ FINALIZAREA CURSULUI VEȚI ÎNVĂȚA  

✅ Cum să faceți slide-uri dacă trebuie de plasat multă informație și numere pe ele 

 

✅ Cum să prezentați informația plictisitoare interesant. De exemplu, statistici pe departament sau proces de afaceri 

 

✅ Cum să nu vă înecați în tabele și grafice cu trei etaje: cum să prezentați informații complexe într-un mod clar

 

✅ Cum să nu pierdeți interesul publicului: cum să modificați slide-uri monotone, plictisitoare care provoacă melancolie și descurajare

 

✅ Cum să vă încadrați în timp atunci când elaborați o întreagă prezentare într-un termen limită

 

✅ Cum să structurați o prezentare: de unde să începeți, cum să transmiteți valoarea, cum să vă „vindeți” pe sine însuți sau o idee, cum să încheieți

 

Mai multe detalii despre program pe site:https://sbc.md/presentation

Cursul “Slide Master” se petrece în format de workshop online. Workshop online ≠ webinar sau video înregistrate. Participanții efectuează toate sarcinile practice în timpul cursului și primesc feedback din partea formatorilor. Ca urmare, ei părăsesc cursul nu doar cu cunoștințe teoretice despre cum să facă prezentări inteligente, ci și cu o abilitate practică.

Formatorii cursului - Katerina și Igor Nisenboim, autorii cărții “СлайдХаки”. Cartea a atins statutul de bestseller pe Litres la o lună de la lansare.

 

AȘA ARATĂ SLIDE-URILE FĂCUTE DE PARTICIPANȚI LA CURS