Snowflake Party 20 februarie

Snowflake Party 20 februarie

20 February 2022
Sunday 13:00
Teatrul Radical
250 lei
Add to favorites

Snowflake Party!
Neon-ul este cea mai tare atmosferă pentru petreceri!
La petrecere copiii vor fi inconjurați de prieteni într-o atmosfera de club, fiecare se va întruchipa în personajele preferate prin facepaint și bodyart cu ajutorul PICTORULUI sau de sine stătător. La îndemâna participanților vor fi vopsele specializate pentru față, corp și chiar pentru haine, ele se vor spăla ușor, nu vor lăsa pete și nu vor provoca reacții alergice.
Participanții vor fi implicați în: Vânătoarea lui Grinch, Squid Game, Huggy Wuggy, Limbo, bătaie cu bulgări de zăpadă, workshop de spionaj și alte jocuri distractive.
Jocuri de creație ca: jenga, construcții din domino, pixel board, planșe de colorat cu carioci specializate, și recuzita fluorescentă ca baloane, ochelari, pălării vor colora petrecerea celor mai creativi.
DJ-ul va pune muzica preferată, iar efectele de lumini, fum și laser vor inspira copiii să se distreze într-o atmosferă excentrică.
Challenge-ul începe de la DRESSCODE! Îndemnăm participanții să fie îmbrăcați în cele mai țipătoare culori, sunt binevenite accesorii fluorescente specializate.
Recomandăm să luați încălțăminte de schimb!

Evenimentul durează 1h 30min.

Str. Columna 145. (In curtea școlii auto)


Pentru detalii și organizarea evenimentelor private ne contactați: Tel: 0674 30 043