Training Vanzari: Devino Lupul de pe bd. Stefan cel Mare

15–31 May 2017
Monday, 17:30
range Monin Wi-Fi Cafe, str. St. cel Mare 130
3199 lei
Add to Favorites

lupul 

Visezi sa devii Lupul de pe Wall Street?

Atunci, CEED Moldova vine cu o super propunere pentru TINE!

Vino la Trainingul cu Mihai Tanase,  unde vei dobandi tehnici reale de a VINDE! 

Trainer: Mihai Tanase - Life & business coach, trainer, antreprenor. 

 

Perioada trainingului: 15/17/22/24/29/31 mai

Ora: 17.30-19.30

Locatia: Orange Monin Wi-Fi Cafe (str. Stefan cel Mare 130)

 

Acest training se adreseaza celor care au experienta in vanzari, si care la randul lor, lucreaza cu clienti calificati. 

Impreuna cu trainerul vei experimenta cum identifici solutii la problemele clientului, intr-un cadru de incredere, folosind legile influentarii, si atitudinea de a ajuta, nu de a vinde.

Programul training vanzari: 

15 mai / Modulul 1: Primul tau client esti tu!
E greu sa vinzi cand nu ai incredere in tine ca si vanzator sau nu ai incredere in produsul/serviciul pe care il vinzi. In acest modul fiecare participant va raspunde la intrebarea :"Tu ai cumpara de la tine?"

17 mai / Modulul 2: Clientul te cumpara pe tine! 
Oamenii cumpara de la oameni in care au incredere. La finalul acestui modul participantii vor sti exact ce sa faca pentru a crea acel cadru de incredere care sa ii ajute sa vanda usor.

22 mai / Modulul 3: Apasa unde doare! 
Pe o piata unde la fiecare problema exista o varietate de solutii la preturi din cele mai diferite - de la foarte ieftin, la foarte scump, nu mai este suficient sa stii care sunt nevoile/problemele clientilor, trebuie sa stii ce sa faci cu asta ... chiar si atunci cand ai cel mai mic pret de pe piata!

24 mai / Modulul 4: Solutia salvatoare! 
Clientul isi doreste sa cumpere cel mai bun produs/serviciu. Daca se poate, la cel mai mic pret. Dar, in acelasi timp, sa nu fie pacalit: ce cumpara – sa functioneze, sa aiba garantie – service, sa lucreze cu o firma care se tine de cuvant etc.
Iar, ca sa ii oferi asta, ca si vanzator, trebuie sa-i spui clientului nu adevarul, ci ceea ce vrea sa auda. (Trist, dar adevarat!)

29 mai / Modulul 5: Totul are un pret!
Atata timp cat actiunile tale de vanzare sunt corijate de frica de pret, o sa oferi mai putina valoare consumatorului, si n-o sa te diferentiezi fata de concurenta. "Cum sa vand cand am un pret mai mare?" - este intrebarea pe care si-o pune fiecare vanzator.

31 mai / Modulul 6: Vanzarea de dupa vanzare!
Odata ce spargi plafonul realizezi ca, de fapt, consumatorul vrea si altceva, profitabilitatea se poate realiza si fara sa furi din ingrediente, si, culmea, consumatorii care te cumpara, te apreciaza, revin, te recumpara, adica sunt loiali. Si inca ceva: cu cat consumatorul e predispus la a da mai multi bani pe ceva, cu atat mai loial este.

Important: In acest training te vei juca cu legile influentarii, jocul interior, detasarea, derularea discutiei, comunicarea persuasiva (dezangajarea, contactare, etc), trinomul problema -solutie -cadru de incredere, solution selling, managementul minciunii.


❗ ❗ ❗ Atentie: Locuri limitate!

Incepind cu data de 15 mai cursul va costa 4200 lei.