TRIO ”ACADEMIK”

TRIO ”ACADEMIK”

2 February 2023
Thursday 18:00
Organ Hall
100–200 lei
Add to favorites

TRIO ”ACADEMIK”  /România/:

IONUȚ URDEȘ - tenor

PETREA GÎSCĂ - corn

AURELIA SIMION - pian

În program creații de C.Bohm, R.Strauss, J.B.Arban, V.Popovici, G.Enescu, O.Negruța, C.Rusnac, A.Stoia, A.Simion, D.Fedov, E.Rădulescu, P.Gîscă, E.Caudella, P.Bentoiu

Trio-ul ,,Academik” s-a înființat în anul 2016 la inițiativa profesorilor universitari de la Facultatea de Interpretare, Compoziție și Studii Muzicale Teoretice din cadrul Universității Naționale de Arte ”George Enescu” din Iași.
 
Fondatorii formației camerale ,,Academik” au avut ca scop principal crearea unei formații capabilă să interpreteze repertoriul abordat la un nivel calitativ de excepție și care să promoveze muzica universală și valorile interpretative românești. Deși, repertoriul pentru o astfel de componență nu este foarte variat, creațiile alese spre a fi interpretate constituie pentru soliști un prilej de a-și etala virtuozitatea tehnică, expresivitatea și calitățile de parteneri de ansamblu.
 
Fiecare membru al formației are un impresionant palmares de recitaluri în România și peste hotare, distincții, publicați, înregistrări și participări la emisiuni radio și tv.

Important!

Accestul copiilor sub 7 ani în sala de concert este interzis.

Intrarea în sală după al treilea sunet este interzisă.

Deconectarea telefoanelor mobile pe toată durata concertului este obligatorie.

Foto / Video în timpul concertului sunt interzise.