WIPE OUT pres. Magda, Nikita Zabelin & Dasha Redkina

23 June 2017
Friday, 20:00
Parcul „Tracom”, intrarea de pe Mihai Viteazul, 13.
150 lei
Add to Favorites

wipe out 

23 iunie e ziua în care începe vara noastră astronomică.
 
Vara cosmică.
 
Vara Wipe Out 3.
 
Înarmați cu artiști revoluționari și cel mai bun sunet din lume, renaștem pentru o zi ARMA17, aducem Detroitul la Chișinău și dăm viață nouă culturii techno a țării. Pregătește-te de-un zbor spre alte galaxii.
 
Leparente (MD) contribuitor Sensibil și Rezonanz records, și Lo (MD), ideolog și unul din principalii promotori ai muzicii electronice în Moldova, ne vor propulsa mereu în sus, spre noi înălțimi ale muzicii house/techno. Completam lineup-ul cu un nume de care cu siguranta ati auzit, sau daca nu, il veti auzi in curand: Audiothèque. Piesele celor doi biaieti originari tara noastra sunt apreciate pe scara larga in strainatate, iar dj-seturile lor nu au cum sa nu va lase nemiscati.

Dasha Redkina (RU), rezident ARMA17, va decoda signale cosmice în sunete poliritmice, disrupând viziunea noastră asupra lumii. O altă muzică.

Nikita Zabelin (RU), rezident ARMA17, prezentator Resonance Moscow, ne va transpune în realitatea alternativă a frumuseții convulsive din „noul techno”.

Ne apropiem de cel mai înalt punct.

MAGDA (PL/USA), dj, producer, colaborator, creator, influencer mondial în industria muzicii electronice, ne va remodela pentru totdeauna adevărul. Crescută chiar în patria muzicii techno – Detroit, Magda este esența de azi a muzicii techno dintotdeauna. Unind track-uri în cel mai neprevăzut mod, Magda aduce cea mai pură experiență a renașterii prin muzică. Gaura neagră sau porțile raiului?


 
 
 
Sunetul de la Funktion One, cele mai puternice sisteme sonore din lume, ne va face imponderabili. Vom zbura printre sunete ca printre constelații. Dar avem și unde. De pe suprafața de 4000 m² a Wipe Out 3 – doar în sus.
 
23 iunie. 20:00. Wipe Out 3.
 
Detalii la: 078182404
 
Prețul biletelor la pre-sale: 100 lei.