Workshop de Numerologie: Descifrarea personalității. Filosofie indiană și psihologie

Workshop de Numerologie: Descifrarea personalității. Filosofie indiană și psihologie

12 December 2023
Tuesday 19:30
Armenească 81
300 lei
Add to favorites

Te invităm să te alături acestui Workshop de Descifrare a personalității prin Numerologie, unde vei explora adâncurile propriei ființe și vei călători către înțelegerea mai profundă a vieții și a conexiunilor umane.

 

- Calculează propria matrice: Suflet, Minte, Destin – descoperă ecuațiile care definesc esența ta conform înțelepciunii indiene.

- Explorează caracteristicile cifrelor și descoperă aspectul filosofic al conceptelor de macrocosmos și microcosmos.

- Deschide ușa potențialului ascuns: călătorește în adâncurile ființei tale, pentru a revela comori nemărginite și a-ți înflori esența.

- Învață arta interacțiunii: descoperă secretele conectării autentice cu ceilalți, conturând harta relațiilor umane într-un mod profund.

- Contemplă tematica anului următor: explorează orizonturile posibile și dezvoltă metodele care să îți armonizeze călătoria în acest nou capitol. 

- Pătrunde în mitologia și cunoașterea filosofică indiană: adâncindu-te în învățăturile sale.

- Experimentează exerciții de psihologie: călătorește în lumea minții tale și explorează modalități de dezvoltare personală și echilibru emoțional.

- Relaxează-te la un "Coffe break": împărtășește povești, inspirații și gânduri cu ceilalți.

 

Locația   New Acropolis Republica Moldova, Chișinău, str. Armenească nr. 81.

Data        12.12.23

Ora         19:30-21:00

Preț

Early BIRD (până pe 08.12.23)   300 lei.

Bilet Standard (de pe 09.12.23)  350 lei.

Pentru detalii apelați 067143456

* Pentru efectuarea calculelor este necesară data de naștere, preferabil și ora, ultima zi de procurare a biletelor e 11 Decembrie, ora 13:00.

 

—————————————————————————

Evenimentul reprezintă a șaptea parte din Proiectul cultural ZILELE FILOSOFIEI, ediția a IX-a (18 noiembrie - 2 decembrie 2023).

            New Acropolis Moldova a răspuns inițiativei lansate de Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO) de a celebra Ziua Mondială a Filosofiei, 16 noiembrie 2023, prin Proiectul ZIF2023 (Ziua Internațională a Filosofiei), ediția a XI -a, în Republica Moldova.

            Principalul scop al inițiativei de a organiza Proiectul cultural Zilele Filosofiei, an de an, atât în Republica Moldova, cât și la nivel internațional, Noua Acropolă își propune sublinierea importanței faptului că filosofia, atunci când este practică, este educativă. Ne ajută să ne cunoaștem și să ne îmbunătățim, iar a fi un filosof este un mod de viață dedicat celor mai bune aspirații ale omenirii.