Workshop - Vindecare și manifestare

Workshop - Vindecare și manifestare

2–3 December 2023
Saturday 10:00
Villa Arus
3800 lei
Add to favorites
Dragă suflet,
Te invităm să iei parte la una dintre cele mai fascinante călătorii ale tale și să-ți rescrii povestea!
 
În 2 - 3 Decembrie 2023 la Chișinău
 
"Regăsește-ți scopul vieții și vindecă-ți relația cu banii", întorcându-te pe urmele care te-au îndepărtat de la ele.
 
Te vom ghida pas cu pas de la mental la emoțional și până la rădăcinile strămoșești explicându-ți ce însemnă acestea și vom face exercitii terapeutice care te vor duce la conștientizări și revelații profunde. 
 
Prin regresii, constelații, meditații cu copilul interior și alte exerciții terapeutice care te vor ajuta să ierți, să iți identifici fricile și furia, să iti vindeci relația cu părinții și să faci pace cu tine însuți la nivel profund.
 
Te conducem de la judecată la iubire până la rescrierea povesteștii vieții tale exact așa cum visezi să fie apoi vom reprograma mentalul prin afirmații și puterea recunoștinței.
 
Vom lucra pe convingerile legate de bani, schimbându-ți viziunea și amplificându-ți puterea creatoare.
 
Și vom încheia cu corpurile energetice dându-ți exerciții practice prin care să te echilibrezi și ne vom armoniza în meditație cu natura și universul.
 
Cursul  va fi condus  de Lorena Cristina Maxim, trainer și terapeut holistic - un suflet ca și tine care a venit cu lecții grele pentru a găsi ieșirea de fiecare dată și pentru a se întoarce la esență.
A studiat psihologia, medicina germanică, procesul integrării vieții, theta healing, medicina energetică și reiki.
De peste 7 ani lucrează cu multe suflete a căror viață a căpătat o direcție clară, iar unele dintre ele s-au vindecat de diverse boli.
Fondatorul proiectului "Spațiul sacru al iubirii", conceput din inimă, inspirat din lucrul cu oamenii și cu ea însăși în care vindecarea este la toate nivelele: mental, emoțional și energetic.
 
Și Dan Truția
Investitor și fondator "Clubul Investorilor", coach, antreprenor, practician Theta Healing, fondator unlearn.ro, fondator "Vatra Familiei". 
El susține că nu a avut niciodată ideea de a munci toată viața pentru a "face bani". Dar călătoria lui a fost lungă până să ajungă de la idee la realitate. 
Încă de la 19 ani a devenit antreprenor. Câțiva ani mai târziu a deschis o a doua afacere. A cunoscut și mediul corporatist. A fost pe rând toate tipurile de “manager” posibile, a văzut ce înseamnă mediul de business atât la companiile mici cât și la cele mai mari. 
Și-a dat seama că nu-l reprezintă pe termen lung. Cel mai mult îi lipsea libertatea asupra timpului și energiei sale. Nu simțea că aduce o contribuție, nu simțea că munca sa este semnificativă pentru oameni. 
A continuat așadar călătoria către partea spirituală, către un mod de viață sănătos pe toate planurile. A devenit coach. A fondat comunitatea Unlearn. Dar tot lipsea ceva… Abia când a început să investească, viața sa a suferit un salt calitativ important și dorința de a fi liber s-a îndeplinit. A putut astfel să pună în practică o dorință mai veche și a lăsat Bucureștiul pentru Brașov. Apoi s-a mutat iară, fără sa fie constrâns de natura muncii sale. 
Acum declară că  e liber să lucreze de oriunde. Este liber să nu meargă la un job. Este liber să călătorească unde vrea, când vrea (și cu cine vrea). Este liber să fie liber într-o zi de luni sau să muncească într-un weekend. 
A fondat Clubul Investitorilor pentru a ajuta și alti oameni să își îndeplinească visurile de independență financiară, creând programe și materiale educaționale pe teme de investiții.  Și se bucură că poate fi astfel alături de ei și poate întoarce o parte din ceea ce a primit și el la rândul său de la mentorii lui. 
 
Acest workshop este pentru tine dacă:
 
- îți dorești ca în sfârșit să preiei frâiele vieții tale și să găsesti direcția
 
- dacă ai o boală și nu ai descoperit rădăcina ei emoțională 
 
- dacă vrei mai multă abundență în viața ta
 
- dacă vrei să îți vindeci relația cu banii
 
- dacă vrei ca relația ta de cuplu să se îmbunătățeasca sau dacă vrei să afli de ce atragi mereu partenerul nepotrivit
 
- dacă vrei să ai mai mult curaj și să-ți recapeți încrederea în tine
 
- dacă vrei să înveți cum să te echilibrezi la nivel emoțional, mental și energetic
 
- sau pur și simplu mai dorești să mai adaugi o piesă de puzzle în dezvoltarea ta personală
 
 
Program: 
 
Sămbătă 2 decembrie , orele 10 -18 cu pauză de masă in jurul orei 14:00 și alte pauze de 10 minute
Duminică 3 decembrie, orele 10-13, cu mici pauze. 
 
Prețul este de 3800 lei pentru ambele zile dacă te înscrii până pe 20 noiembrie și 4600 lei  dacă te înscrii după această dată.
 
Alte reduceri:
10% reducere dacă vii in cuplu
50% reducere dacă aduci 2 persoane
 
Prețul include mesele din pauzele mici!
 
Locația: Villa Arus