Chisinau BBQ Festival

21–22 May
Saturday, 11:00
Parcul „Valea Trandafirilor”
0 lei
Adaugă în favorite

Din pasiune pentru gastronomie, specialități barbecue și pentru susținerea producătorilor autohtoni - iTicket lansează primul Festival BBQ din țară. 

Pe 21 și 22 mai, evadează din agitația orașului și petrece un weekend minunat alături de cei dragi, descoperind aroma și diversitatea specialităților din carne la grătar. Cei mai buni din domeniu vor pregăti chiar în fața ta preparate suculente și savuroase, ce-ți vor trezi toate simțurile. 

Pe lângă produsele de calitate, deliciile culinare și băuturile răcoritoare, vei avea parte și de un concert LIVE prezentat de:

Timp de 2 zile te vei bucura de o experiență culinară unică, dar și un program de activități interactive pentru toate vârstele.

Acest eveniment nu este doar despre mâncare, ci și despre conexiunea dintre oameni și energia pozitivă ce o pot crea împreună.

 

Save the date și vino pe 21-22 mai în Parcul ”Valea Trandafirilor”, pentru a petrece un weekend fenomenal la - Chișinău BBQ Festival.

 

Intrarea este liberă!

Parteneri Generali: Mastercard | Victoriabank

Parteneri: iFood.md | Coca-Cola|Primăria Municipiului Chișinău

Partener Media General: TV8.MD

Partener Media: Kiss FM Chisinau


Parteneri Locație:

Apriori Wine, Volfas Engelman, Salcuta, GrillMarket, Istorii cu Cașcaval, SMOKE & RIBZ, Dion, Pastas, Litra Brewing Company, Flensburger Moldova, SELIK, Midnight.Rooms, Crabs MD, Mam's Gelato, Restaurant Versailles, La Dănuț, Wine Gogh, Land of Basarabia, EVA Gelato, NoriSushi.md, DIMA KEBAB, Taverna Kalamaki, TRUTH BAR, KEBAB Express, George Standard, Mangal restaurant, Sumo.md, Capy's Pizza Bacioi.

 

 

Vezi experiențele anterioare în cadrul festivalurilor gastronomice organizate de iTicket: