Cină de Autor VIN.MUZICĂ.AROME LOCALE în colaborare cu Crama Tataru

Cină de Autor VIN.MUZICĂ.AROME LOCALE în colaborare cu Crama Tataru

28 noiembrie
Vineri 19:00
BERD`S Arome Locale Restaurant
1,500 lei
Cumpără bilete
Adaugă în favorite

Cină de Autor la BERD`S — Arome Locale Restaurant cu Chef Vladislav Midinschi

Pe 28 noiembrie 2025, ora 19:00, te invităm la o seară în care gastronomia devine poveste, iar povestea devine experiență.

În bucătăria BERDS, noul nostru Chef — Vlad Midinschi — își deschide universul culinar: un loc unde tradițiile Moldovei se ciocnesc delicat cu minimalismul contemporan, unde ingredientele vorbesc, iar amintirile se transformă în texturi, contraste și arome curate, precise, vii.

În această călătorie îl însoțește Crama Tătaru,  cu vinuri care știu să vorbească sigur, matur și surprinzător. Fiecare preparat al serii va fi însoțit de câte un vin ce completează povestea — fără să o domine, fără să se piardă în ea.

Iar între gust și postgust, notele pianistice ale lui Alexei Nacai va ține ritmul unei seri create să fie trăită încet, atent, cu toate simțurile treze.

Dacă simți că e seara ta, locul tău te așteaptă — rezervă acum, locurile sunt limitate.

Detalii: Vineri, 28 Noiembrie 2025 / Ora 19:00 / 1500 lei per persoană.

Contact: 062 122 221

 

MENIU - Povestea bucătarului...


Gustare de bun venit (De la ce a început totul- Chec cu mac).
Crusta de mac cu cremă de cașcaval si praf din ierburi de câmp
Маковая хрустящее корочка со сливочным сыром и пыльца из трав
Vin-Muscat Ottonel Cramal Tataru


Gustare rece (Ingredientul preferat - leușteanul)
Coșulet cu sfecla si gel de leustean leustean
Корзина с печеной свеклой, кремом из рикотты и гелем из любистокa
Vin-Muscat Ottonel Crama Tataru

Gustare reсe (Combinația preferată: sărat -dulce)
Aspic de porc cu sos din struguri TRAMINER
Свиной Аспик с соусом из винограда Траминер
Vin-Chardonnay 2023 Crama Tataru


Gustare calda (Hobby preferat - Pescuitul)
Carp cu sos bisque de raci
Карп с соусом биск на основе локалинх раков
Vin-Feteasca regală 2024 Crama Tataru


SORBET DE MERE VERZI


Fel principal (Mancarea preferată - Fripturica bunicii)
Prepeliță tânără cu sos de roșii și legume de sezon sotate 
Молодая перепелкa с томатным соусом и обжаренными сезонными овощами
Feteasca neagră Crama Tataru


Desert
Ecouri din padure
Эхо из леса
Vin de desert