Design Talks

6 iunie 2019
Joi, 17:00
Tekwill
1400 lei
Adaugă în favorite


La cea de-a doua ediție Moldovan Design Week, ți-am pregătit un Design Talks de excepție și îți aducem în față specialiști a căror lucrări au devenit legende. Probabil, cel mai bun line-up de speakeri internaționali din domeniul industriilor creative.

KARIM RASHID: [Analogie versus Digital]
Karim Rashid este unul dintre cei mai importanți designeri ai planetei care a schimbat lumea prin stilul său Minimalism Senzual.
Va vorbi despre evoluția erei digitală și ce s-ar putea întâmpla cu lumea noastră materială; Cum va proiecta această schimbare și cum se vor schimba comportamentele sociale.

SERGEY MAKHNO – designer, arhitect și fondator al biroului de arhitectură Sergey Makhno Architects din Kiev. Timp de un an, arhitectul ucrainean a avut parte de noi evenimente. Și-a proiectat mult-doritul muzeu de ceramică, a participat la Milano Design Week, a călătorit, dar și a lucrat la multe proiecte noi. Pentru a doua oară, la Design Talks,Makhno dă cărțile pe față și vine să vorbească despre [Cel mai prețios: sincer despre experiență]

EDUARDO CAMARENA – designer și arhitect la Zaha Hadid Architects. Cu siguranță că Zaha Hadid Architects este un nume răsunător în lumea arhitecturii mondiale, proiectele semnate de studioul ZHA au făcut istorie în jurul lumii. Eduardo Camarena, reprezentantul Zaha Hadid Architects îți va spune ce înseamnă să [Proiectezi Orașele Verticale]

MIHAI POPESCU – designer, arhitect și co-fondator Twins Studio, un speaker de valoare la eveniment. Unul dintre cei mai activi designeri de interior ai momentului, din România. Ne spune că încearcă să umple goluri de aer cu obiecte, adică într-un spațiu în care nu este nimic, vrea să găsească cea mai bună rezolvare din punct de vedere matematic – „găsești hibele spațiului, le înlocuiești, le grupezi, le dai o formă“. Mai multe despre filosofia sa ne va vorbi la eveniment.

CORVIN CRISTIAN – designer, arhitect și fondator Cristian Corvin Studio. A semnat zeci de proiecte și își caracterizează stilul ca fiind „ Simplu, nu simplist, complex, nu complicat. Spectacularly unspectacular." Va vorbi despre office space design și va povesti o istorie pe scurt a designului spațiilor de birouri începând din SUA 1930 până în prezent, la ultimele tendințe.

ANDREI BORȚUN – fondatorul proiectului The Institute și Romanian Design Week, cel care a creat o platformă pentru specialiștii industriilor creative din România va vorbi despre cum influențează designul și arta dezvoltarea societății. [Comunități Creative și rolul lor în Brandingul orașelor] este tema pe care o va aborda la Design Talks și, cu siguranță, știe multe despre asta, fiind autorul mai multor proiecte dedicate creativității.

Pe 6 iunie ai șansa să-i asculți și să înveți lucruri noi despre design, arhitectură și artă de la unii dintre cei mai buni și apreciați experți internaționali din domeniul industriilor creative.

MDW prinde culoare și face ISTORIE!

Ora: 17:00
Locația: Tekwill