O șansă la viață pentru Dana Voinovan

O șansă la viață pentru Dana Voinovan

1 April
Monday 18:00
100–1000 lei
Add to favorites

"Zilnic aflăm despre drama sau tragedia cuiva. Fie că este vorba despre oameni cunoscuți sau străini, empatizăm, ne implicăm… sau trecem peste, în rol de observatori. Cert este că pentru cineva FIECARE ZI INSEAMNĂ O LUPTĂ PENTRU VIAŢĂ.

În calitate de artist, am participat mereu, am organizat și m-am implicat în acțiuni caritabile… și o voi face în continuare.
Dar...
ASTĂZI AM NEVOIE DE VOI TOŢI, PENTRU FIICA MEA MAI MARE, PENTRU DANA.

Acum 7 ani a începuți calvarul nostru. Dana, proaspăt căsătorită, cu sclipire in ochi îmi dăduse vestea că va aduce pe lume o fetiță… pe Mia noastră. Dar avansând graviditatea, au început să apară niște simptome alarmante. Analizele, repetat, atestau o afecțiune renala gravă, care s-a confirmat după nașterea Miei…
GLOMERULONEFRITĂ MEMBRANO-PROLIFERATIVĂ TIP II CU SINDROM NEFROTIC, FORMA AUTOIMUNĂ, diagnostic cu care am luptat până acum cu forțele proprii. Nu mă întrebați cum… de la credite bancare și bani împrumutați de la prieteni, până la orice posibilitate de câștig.

Pronosticul medical nu suna deloc bine… Iremediabil, în câțiva ani, va fi necesar un TRANSPLANT RENAL.
Dana mea este o mare luptătoare! Bolnavă fiind, a rămas să-și crească fetița de una-singură și a muncit mult, la un moment dat avea 2 locuri de muncă și abia reușea să facă față… dar nu accepta ideea de a apela la ajutor în afara familiei!

... Au trecut 7 ani. Toamna trecută starea ei s-a agravat, iar investigațiile au arătat că rinichii mai funcționează sub 10%. Diagnosticul actual este BOALĂ CRONICĂ DE RINICHI STADIUL G5, GLOMERULONEFRITĂ MEMBRANO-PROLIFERATIVĂ TIP II, HIPERTENSIUNE ARTERIALĂ SECUNDARĂ, ANEMIE NORMOCROMĂ NORMOCITARĂ.
Recomandat :TRANSPLANT RENAL, in timpul cel mai apropiat posibil.

Vă rog, vă chem și sper să-mi fiți alături în această LUPTĂ PENTRU VIAȚA DANEI MELE!!!
ASTA DOARE... ȘI COSTĂ.
Dar asta înseamnă ȘANSA EI LA VIAȚĂ.
Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni și mă încred întru totul în puterea Lui. Tot ce îmi doresc este să știu că Dana mea se va face bine si vă mulțumesc pentru orice gând bun îndreptat spre ea!"