Ora De Ras 7 - Spectacol aniversar

20 martie 2017
17:00, 19:30
Teatrul Satiricus, str. M. Eminescu 55
75300 lei
Adaugă în favorite

Ora de ras - Spectacol Aniversar 

 

 

ORA DE RAS 7

SPECTACOL ANIVERSAR

7 ANI DE LA LANSAREA EMISIUNII 

LUNI, 20 MARTIE 

ora 17:00 și ora 19:30


TEATRUL NAȚIONAL SATIRICUS

 

Îndrăgita emisiune „Ora de Ras” a postului Jurnal TV împlineşte zilele acestea şapte ani de la lansare! Cu această ocazie, echipa emisiunii îşi va onora una din tradiţiile constituite în ultimii ani, aceea de a prezenta în luna martie un spectacol live. Cele patru ediţii precedente ale acestui eveniment găzduite de săli mari din Chişinău, precum Filarmonica Naţională, Teatrul „Eugene Ionesco”, Palatul Naţional s-au bucurat de un succes extraordinar, biletele epuizându-se cu multe zile înainte de data prezentării.
 
Spectacolul de anul acesta, „ORA DE RAS – 7”, este programat pentru ziua de 20 martie şi va fi găzduit de Teatrul „Satiricus”. Dat fiind spaţiul restrâns al teatrului şi numărul mare de doritori să vadă reprezentaţia, organizatorii au decis să dea două spectacole în aceiaşi zi: la ora 17.00 şi la 19.30.
 
Spectacolul de la „Satiricus” va fi alcătuit în totalitate din scene şi momente noi, care nu au fost difuzate în emisiunea „Ora de Ras”, avându-i ca protagonişti pe politicienii moldoveni. Alături de gazdele emisiunii şi ale spectacolului, Anatol Durbală şi Constantin Cheianu, vor evolua toţi actorii antrenaţi în emisiune: Petru Oistric, Diana Decuseară-Onică, Dan Melnic, Irena Boclincă, Petru Gaibu. O echipă ce vă garantează o seară savuroasă, plină de voie bună, dar şi de reflecţii. La realizarea spectacolului şi-au mai dat concursul Pavel Nasalciuc, producătorul emisiunii, Ion Usatâi, editor, Andrei Culicov, editor, Marian Mani, interpret şi regizor de sunete.
 
Spectacolul de anul acesta apare într-un context mai complicat, după ce postul Jurnal TV a fost evacuat forţat din sediul pe care îl închiria timp de şapte ani. Prin reprezentaţia de la „Satiricus”, realizatorii doresc să trimită societăţii moldoveneşti un semnal al relansării atât a emisiunii „Ora de Ras”, cât şi a postului „Jurnal TV”, sperând că publicul îşi va manifesta şi de data aceasta solidaritatea, aşa cum a făcut-o mereu în ultimii ani.
 
Fiţi bineveniţi la unul din cele mai frumoase şi mai faimoase show-uri ale anului!