Termeni si conditii

Procesul de cumparare

- Biletele pot fi rezervate cu cel putin 2 ore pana la inceperea evenimentului.

- Pentru achitarea biletelor se ofera cel mult 6 ore, dar nu mai tarziu de 2 ore pana la inceperea evenimentelor.

- In caz de Sold Out, rezervarile neachitate se anuleaza automat, indiferent de cat timp a trecut din momentul rezervarii.

- Biletele pot fi achitate cu cardulin oficiul iTicketla casele BisConcertla terminalele BPAY, RunPay, QiWi.

Despre bilete

- iTicket nu poarta raspundere pentru pierderea, deteriorarea sau multiplicarea biletelor.

- Fiecare utilizator raspunde individual pentru siguranta biletelor personale.

- Cumparatorului nu ii este permis sa vanda sau sa instraineze biletul cumparat de la iTicket catre o terta parte in scopul obtinerii de avantaje materiale sau in scop promotional. Organizatorul evenimentului poate refuza participarea detinatorilor unor astfel de bilete la eveniment sau ii poate evacua din locatie.

- iTicket nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri, amanari sau anulari ale evenimentului pentru care au fost cumparate biletele si restrictionari impuse de organizator sau de institutii ale statului (privind numarul de bilete ce pot fi cumparate de o persoana sau persoane individuale supuse unor restrictionari legale, alte restrictionari), cumparatorii trebuind sa se adreseze organizatorului evenimentului pentru eventualele pretentii.

Returnare

- În primele 24h de la rezervare și doar daca până la eveniment au rămas cel puțin 7 zile, biletele pot fi anulate de utilizator în profilul personal în "Comenzile mele".

- Dacă au trecut mai mult de 24h sau până la eveniment rămân mai puțin de 7 zile, trimiteti un email pe adresa support@iticket.md . In email va fi inclusa solicitarea, mentionand ID-ul comenzii.

- Returnarea biletelor poate avea loc cu cel tarziu 48 ore inainte de eveniment.

- Nu se returneaza biletele dupa Sold Out.

- Banii vor fi returnati in contul personal iTicket, pe care ii veti folosi ulterior la procurarea altor bilete.

- Pentru returnare dupa derularea evenimentului, cumparatorul se adreseaza direct organizatorului..

Confidentialitate

- iTicket nu imparte datele cu caracter personal altor persoane sau companii decat celor implicate nemijlocit in procesul de achitare.